Quantcast

MotoGP bude i na volně vysílané stanici DF1 HD

| redakce | tisk

Další atraktivní sportovní obsah míří na obrazovky německé bezplatné komerční televize DF1 HD. Provozovatel si od rakouské stanice ServusTV zajistil práva na živé přenosy mistrovství světa motocyklů na volné vysílání.

Smlouva pokrývá závodní třídy prestižních MotoGP, Moto2 a Moto3. Stanice DF1 HD bude moci odvysílat celkem 12 vybraných závodů za sezónu.

Vedle lineárního vysílání na stanici DF1 HD, která vysílá volně přes satelit Astra, budou závody dostupné i ve formě live streamu na stránkách df1.de.

Televizní stanice DF1 začala vysílat na Nový rok a převzala vysílací sloty u televizních operátorů po stanici ServusTV Deutschland, která opustila německý trh.

DF1 vedle licencovaných formátů od televize ServusTV a sportovních práv jako MotoGP, Formula E a PENNY DEL vysílá další sportovní obsah ve spolupráci s globální sportovní platformou DAZN.

Přenosy z MotoGP na českém a slovenském trhu exkluzivně vysílá sportovní stanice Nova Sport 6, která odstartovala poslední únorový den letošního roku. Program je zatím dostupný jen u operátorů O2 TV a Telly. S dalšími operátory zatím nedošlo k dohodě na komerčních podmínkách.

technické parametry - DF1 HD:

• Astra (19,2°E), freq. 11,303 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satellifax.de + vl.info





Reklama




Vybrané články