Quantcast

Jetix bude se srbskými titulky

| redakce | tiskobrázek k článku: Jetix bude se srbskými titulky

Nabídka programů lokalizovaných do srbského jazyka se v poslední době rychle rozšiřuje. Po spuštění srbských titulků na filmovém kanálu MGM Channel, dokumentárním Animal Planet se srbských titulků dočkají tamní diváci i u programu Jetix pro střední a východní Evropu.

Počet plně či částečně lokalizovaných kanálů se zvyšuje na 23. Stanice Jetix je jedním z nejpopulárnějších dětských kanálů v Evropě i ve světě. Stanici vlastní The Walt Disney Company a program je lokalizován do většiny úředních jazyků zemí, do kterých vysílá.

Zatím není jasné, zda všechny či jen některé pořady budou do srbštiny lokalizovány. Kanál Jetix se srbskými titulky by se mohl objevit v nabídkách tamních kabelových sítí a také v satelitních platformách Total TV a Digi TV.

Distribuci verze Jetix pro srbský trh zajišťuje satelit Hot Bird (13°E), na kmitočtu 10,722 GHz, polarizace horizontální, SR 29900, FEC 3/4, DVB-S/MPEG-2. Signál je kódován systémem CryptoWorks.

Na srbském trhu působí již několik kanálů určené pro děti. Vedle Jetixu mohou zde diváci naladit programy Minimax, Kanal D, Happy TV a Ultra TV.

zdroj: satelitv.net





Reklama




Vybrané články