Quantcast

SexView 264 skončil na modulech Viaccess Extra

| redakce | tisk

18. července 2008 na přístupových modulech Viaccess Extra skončil erotický kanál SexView 264 (SV264). Přístup k programu byl zajímavý tím, že postačoval jen samotný modul, dekódovací karta nebyla potřeba. Důvodem k ukončení kódování programu SV264 pro tyto moduly byly finanční neshody firem Neotion, vlastníkem systému a firmware NP4 v modulu a společností Turbosat, distributorem modulů a kanálů SV.

Modul Viaccess Extra měl jen malou přidanou hodnotu. Uživatel měl na modulu přístup jen k jednomu programu. Zákazníci a uživatelé se nyní mohou od Neotion cítit podvedeni. Jednání mezi Neotion a Turbosat budou probíhat ještě dva týdny. Je teoreticky možné, že program SV264 se opět vrátí do modulu.

Program SV264 se nadále vysílá na satelitu Hot Bird (13°E), na kmitočtu 12,360 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/MPEG-2 ale k programu nemají majitelé modulu přístup.

Zájemci o kanály pro dospělé mohou nyní volit jiné programy - například SexView HQ, či půlroční a roční předplatné kanálů Sex on TV na 13°E a 9°E a také přístup k programu Dorcel TV. Erotické kanály jsou dostupné i v nabídce všech tří českých satelitních platforem - CS LINK, Digi TV a UPC Direct. V CS Linku na kartách Gital je již dostupný i první český erotický kanál - Leo TV. Program se vysílá od 22:00 do 6:00 hodiny. Na platformě CS LInk se připravuje další program pro dospělé Erox.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články