Quantcast

MTV NHD již od 1. května v nabídce Skylinku

| Tisk

logo Satelitní operátor Skylink již od 1. května rozšíří svou nabídku programů vysílaných v HD kvalitě o hudební kanál MTVNHD (MTV Networks High Definition) z portfolia společnosti MTV Networks International. Distribuci hudebního kanálu MTVNHD zajišťuje pro českou a slovenskou republiku společnost IKO Cable Central Europe. Satelitní platforma Skylink a mediální společnost IKO Cable Central Europe tímto společným krokem reagují na stále sílící oblibu u diváků a tím i rostoucí poptávku po programech vysílaných v HD rozlišení.

Od 1. května 2011 budou mít všichni čeští a slovenští milovníci populární a rockové hudby možnost sledovat své hudební idoly ve vysokém rozlišení. MTVNHD je hudební kanál, jehož programová struktura je složena především z pořadů vlastní produkce z pořadů převzatých a z pořadů čerpaných z rozsáhlých „knihoven" všech dalších kanálů prezentovaných pod hlavičkou MTV NI. Mezi pořady, které MTVNHD pravidelně přináší svým diváků, neodmyslitelně patří přímé přenosy z významných hudebních festivalů, jakými jsou: Isle of MTV, Rock Am Ring a Roskilde a koncertní série MTVNHD Live Vibrations, 360 Sessions, MTV World Stage. V programovém menu diváci naleznou také výběr toho nejlepšího z pořadů MTV Unplugged, VH1 Divas nebo Storytellers. K původnímu odkazu MTV, přinášet divákům hudební klipy se hlásí pořady: Uncompressed, Essentials, Music Alphabet, Making the Performance a mnoho dalších.

Satelitní platforma Skylink rozšiřuje svou programovou nabídku v rámci HD kanálů právě o hudební kanál MTVNHD, distribuovaný pro Českou a Slovenskou republiku mediální společností IKO Cable Central Europe.

Vzhledem k rostoucímu počtu televizních přijímačů vybavených pro příjem programů v HD kvalitě v českých a slovenských domácnostech, roste i poptávka u našich předplatitelů po programech vysílaných v HD kvalitě. Zařazení kanálu MTVNHD do naší programové nabídky je tedy dalším krokem vstříc požadavkům našich zákazníků. Tematický kanál pro příznivce rokové a populární hudby vysílaný v HD rozlišení doposud chyběl v naší programové nabídce, tudíž do ní dokonale zapadá,“ řekl Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která satelitní platformu Skylink provozuje. Divácký potenciál kanálu MTVNHD je značný, neboť celosvětově je počet milovníků hudby neměřitelný.



Portfolio společnosti IKO Cable Central Europe na českém a slovenském trhu, tvoří kromě třech kanálů vlastní produkce Film+, Fishing&Hunting a DOQ, také programy z portfolia MTV Networks International. Plně lokalizované dětské kanály Nickelodeon a Nick Jr. a šest hudebních programů VH1, VH1 Classic, MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance a také první mezinárodní hudební kanál z nabídky MTVNI vysílaný v HD kvalitě – MTVNHD.

Satelitní platforma Skylink zařadila do své programové nabídky další kanál z našeho distribučního portfolia a jsem nesmírně potěšena, že po divácky velmi úspěšném projektu Fishing and Hunting, věnovaném příznivcům lovu a rybolovu, to bude právě hudební kanál MTVNHD, který Skylink zařadí do své nabídky. Dohoda se Skylinkem je jasným důkazem toho, jak vstřícně reagují poskytovatelé placených televizí na zájmy svých předplatitelů. Zařazení hudebního kanálu MTVNHD do satelitní platformy Skylink potvrzuje rostoucí popularitu HD programů v obou zemích,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director IKO pro Českou republiku a Slovensko.„Přeji všem divákům skvělý požitek z hudby i obrazu v té nejlepší kvalitě, při sledování hudebního kanálu MTVNHD“ uzavřela Erika Luzsicza.

Jakub Zíka





Reklama




Vybrané články