Quantcast

DIGI SK: Televize přes internet a optický internet

| Tisk

Společnost Digi Slovakia rozšiřuje svoji nabídku poskytovaných služeb - zavádí internet přes optický kabel a také televizní službu přes internet s nabídkou více než 100 TV stanic a archívem na 7 dní.

Součástí novinek je možnost zřízení zvýhodněných kombinovaných balíčků TV + NET. Je také možnost využít aktivační bonus a nechat si tak zřídit službu bez poplatku.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Produktové novinky DIGI SK - televize přes internet a internetové připojení (foto: DIGI SK)

Internetové připojení od DIGI SK

Optický internet bude DIGI SK nabízet ve dvou balíčcích - základní "S" s rychlostí 50 Mbit/s a "M" pro náročnější s rychlostí až 400 Mbit/s. Klienti najdou v nabídce i WiFi extender, který v kombinaci s klasickým WiFi routerem pokryje kvalitním signálem celou domácnost.

Televizní programy přes internet od DIGI SK

Druhou novinkou DIGI SK je televizní služba přes internet. Vedle základní nabídky s více než 100 stanicemi si mohou klienti objednat doplňkové extra balíčky. Přiobjednat si mohou například extra balík "Prémiový šport", který jim nabídne i bonus v podobě streamovací služby CANAL+ zdarma.

Extra balíček "HU+" nabídne více než 55 stanic s maďarskou audio stopou.



Pro filmové a seriálové fanoušky je určený balíček "HBO".

Všichni klienti vedle toho získají benefit "Voyo štart" v ceně základního balíčku služeb.

Podle DIGI SK je možné si produkty navzájem kombinovat a vytvořit si tak ideální kombinaci televize a internetu od DIGI.

"U příležitosti uvedení našich novinek, nabízíme zákazníkům možnost využít mimořádné slevy a získat tak základní balík služeb za 1 euro na první 3 měsíce," uvedl Michal Mažár, ředitel pro marketing a prodej společnosti DIGI SLOVAKIA. Benefit slevy na 3 měsíce platí pro nové zákazníky až do 31.7.2024.

redakce





Reklama




Vybrané články