![]() |
|
seznam.TV nehrajeje mi líto ale TV seznam mi nehraje a přitom nemám žádný linuxový přijímač, jen ferguson ariva TT(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 679 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 162 | |
![]() |
|
@Dave CA tvůrce Oscamu platí firmě Irdeto licenční poplatky za používání jeho dekódovacího algoritmu?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeSamozřejmě že Oscam nebude od Skylinku a ani z Irdeta oficiálně podporován, ale zatím na spoustě přijímačů funguje a každý kdo ho používá ví, že to může z ničeho nic přestat fungovat kvůli opatřením operátora- je to riziko uživatele. Oscam je přeci výhodný tak proč ho nepoužívat. Skylink má jasně říct jak to bude dál! |
Dave C
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 87 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeSirMax@ Asi si pod pojmem "komfortní nahrávání" představujeme každej něco jinýho![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeDave C@ Skylink ti nebude říkat jak dál u nějaký sdílecí černoty, prostě to zařízne až nastane čas a vymalováno. To je jako chtít po výrobci zámků sdělení, kdy udělá opatření, aby to nešlo otevřít i jinak, než jenom originálním klíčem![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@wladysFilmy na netu nesleduju, jedině na satelitu, proto mám Digi Maxi.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeAby jsme si rozuměli, já jsem tady o sdílení neřekl ani slovo, já Oscam používám pro čtení karty Skylink, kterou si řádně platím a jelikož mám dvoutunový přijímač tak díky Oscamu můžu nahrávat z více programů najednou a to nezakódovaně - komfortní nahrávání - tečka! |
Dave C
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeshare pôjde ďalej a odrežú sa len platiaci s uni ten test čo tu pred pár dňami bol jasne ukázal komu to šlo a komu nieDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Dave CA proč by měl něco říkat když vše co dělá funguje na nim doporučených zařízení. Moc dobře ti nerozumím. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajePřinejmenším proto, že by Skylinku záleželo na dlouholetých zákaznicích. |
Dave C
![]() |
|
KvašňákOk, ty nesedujes tvůj problém. Ale pak tady nepiš kraviny o tom, že je zatím zbytečné pořizovat větší úhlopříčku. Je to nesmysl.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
@wladysJak pro koho. Je to jen můj názor.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeMonitor 80 cm do každé rodiny...![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 763 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeAsi tak nějak.![]() Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
@Dave C![]() ![]() |
BOBSEN
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 2 185 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajedalší věc je že dneska koupím CI modul na IR za který vybulím litr a za další roky to změní a zase litr, toto je hnus fialový(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
@bbitomKdybych musel dnes řešit modul, řešil bych to už rovnou na Viaccess jediný co mě na tom štve je, že ta výměna za Viaccess je + 299,--kč, to by si mohli odpustit. |
BOBSEN
![]() |
|
@BOBSENsouhlasím s tebou a o tom to je vybírat korunku po korunce od lidí, ale stejně nevím zda Viaccess umí současně nahrávat dva programy což je u mě standart(Mascom)Tele Systém Fe TL80cm s multifokusem 28.2E,23.5E,13E, Samsun UE50RU8000 UHD 4K HEVC
|
bbitom
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeDave C@ Nahrávat přes víc tunerů naráz nekódovaně znamená, že se ta karta interně sdílí, takže černota. Ne, že bych ti nepřál, ale skutečně nelze čekat, že bude Skylink něco v tomto směru oznamovat, notabene když Oscam zcela jistě ani není odnož Irdeta a jenom na něm parazituje.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
@bbitomHolt si prostě ten standard (nikoliv standart) budeš muset zajistit u jiného providera. Vždyť u nás je takových providerů hafo, co to u nich jde.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@PoldaSČlověk si platí měsíčně balíček (ne levný), má jeden přijímač a hned už je zloděj.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajePokud využívá pouze legální způsob příjmu, tak ho nikdo za zloděje neoznačí. A jestli využívá něco neoficiálního, tak má být v první řadě zticha a ne si ještě stěžovat, že to "zlý" operátor chce zaříznout. To už je přímo neuvěřitelný, co si mnozí dovolí![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajePoldaS presne tak, tiez dlhodobo tvrdim, ze najviac sa stazuju tí, ktorí by mali pri svojich share servroch drzat hubu a krok :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajePotrefená husa vždy křičí nejvíc. |
BOBSEN
![]() |
|
@PoldaSM7 by měla dát informaci pro zákaznáky v česku s CRW moduly v HD přijímači a balíčkem Digital, do kterých si muselí vyměnit karty ICE, proč jim nejde Seznam TV, když je určen pro všechny zákazníky s přijímačem HD v česku.Z toho důvodu zní příspěvek DaveC o poskytnutí informací pro tyto zákazníky logicky. Běžný uživatel po přečtení informací na Skylink musí být zmatený-žádnou info o nutnosti irdeto modulu tu nevidím: https://www.skylink.cz/novinky/85cs-televize-seznam-novy-program-v-nabidce-skylinku![]() |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
RE: seznam.TV nehrajeRafi007Ta informacia o nepripajani caid 0d96 je aj tu https://www.parabola.cz/zpravicky/28839/skylink-neni-duvod-pripojovat-caid-0d96 a uz cca 2 roky sa o tom vsade pise vid napr. tu https://www.parabola.cz/clanky/6217/cilem-protipiratskych-opatreni-neni-vyrazeni-uni-ctecek-tvrdi-operator-skylinku/ Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 162 | |
![]() |
|
![]() |