Quantcast

National Geographic Channel od zítřka v češtině

| redakce | tisk

National Geographic Channel dnes potvrdil, že po ukončení několika měsíčního intenzivního testování zítra, tj. 1. dubna 2010 začne vysílat v češtině.

Český jazyk ovládne dokumenty v hlavním vysílacím čase a veškeré premiéry, upoutávky a reklamní bloky. Každý měsíc se tak podíl programu v českém jazyce bude zvyšovat. Prvním pořadem stanice National Geographic Channel, který z obrazovky promluví česky bude epizoda Dotek Ježíše, seriálu Je to možné? a diváci si jej mohou naladit ve čtvrtek 1. dubna v 19 hodin.

Kompletní přehled o programu v podobě relevantních informací o vysílaných pořadech a seriálech, galerie jedinečných fotografií a videí dle kategorií najdou diváci na nových českých webových stránkách www.natgeotv.com/cz.

Lokalizovaná verze National Geographic Channel využívá satelitní distribuci Skylink, vysílá kódovaně a lze ji naladit na satelitu Astra 3A, 23.5° východně, 11 797 MHz, horizontal, FEC 3/4, 27 500 kS/s, SID: 5036, Video: 2734, Audio: ENG 2966, Titulky: CZ 3366, audio PID CZ audio 2886.

Carlos Ortega, regionální ředitel pro střední a východní Evropu uvedl: “Jsem velice potěšen, že mohu potvrdit tuto dlouho očekávanou novinu. Na National Geographic Channel zítra poprvé zazní český jazyk. Lokalizace programu do češtiny byla jedním z klíčových bodů ve strategii National Geographic Channel pro český a slovenský trh a věřím, že díky ní se nám podaří naplnit i další cíle. Plníme tak přání mnoha desítek tisíc našich věrných diváků a jistě si tímto krokem získáme i mnoho dalších příznivců. Rád bych ocenil práci celého týmu, který se na tomto rozsáhlém projektu podílel a jeho jménem přeji našim divákům příjemnou a kvalitní zábavu a jak říká naše motto - žijte se zájmem!





Reklama




Vybrané články