Quantcast

Discovery Channel: Vzestup: Obnovení oblasti Ground Zero

| redakce | tisk

Z dílny producenta Stevena Spielberga přichází pořad Vzestup: Obnovení oblasti Ground Zero, v němž uvidíte muže a ženy odhodlané obnovit posvátné místo v New Yorku a vybudovat na něm 104patrovou budovu světového obchodního centra.

K 10. výročí útoků z 11. září vysílá televizní stanice Discovery poutavý nový seriál, který vypráví příběhy o hrdinské snaze obyčejných lidí - inženýrů, stavebních dělníků, urbanistů a architektů, ale i rodinných příslušníků, kteří útok přežili, či prostých obchodníků z ulice. Všichni se snaží uctít památku obětí společným cílem: nechat povstat z popela dnes nejznámější místo na světě.

Nová věž má být vůbec nejbezpečnější stavbou, s nejrychlejšími výtahy v USA, bezkonkurenčními ekologickými parametry a 40patrovou špicí sahající do výšek, o kterých se v New Yorku ani nesnilo. K cíli se blíží i vývoj dopravního terminálu, který v centru města vytvoří vlastní nádraží a každý den obslouží stovky tisíc cestujících. Na východní straně staveniště Obchodního centra se budují tři další špičkové mrakodrapy, obrovský podzemní nákupní areál a impozantní centrum s unikátním zabezpečením vozidel.

Discovery Channel: Vzestup: Obnovení oblasti Ground Zero
▲ Discovery Channel: Vzestup: Obnovení oblasti Ground Zero

První dva díly celkem šestidílné série budou odvysílány na televizní stanici Discovery Channel dne 11. září 2011 od 21:00 hodin a premiéry dalších dílů můžete zhlédnout každou neděli v tomto čase. Reprízy jsou na programu vždy ve večer premiér od 1:40 hodin.

zdroj: Pram





Reklama




Vybrané články