Quantcast

Videotéka O2TV brzy oslaví tři milióny stažených pořadů

| redakce | tisk

V týdnu od 9. dubna 2012 dojde ke stažení třímilióntého pořadu v rámci služby O2 TV Videotéka. Při této příležitosti Telefónica připravila pro zákazníky digitální televize O2 TV soutěž o televizi, dva telefony a vouchery na filmy. Uživatel, který si jubilejní pořad stáhne, se může těšit na Full HD televizi značky Samsung, další dva získají mobilní telefon Huawei U8850 - Vision.

"Videotéka přinesla videopůjčovnu lidem až domů a stala se tak nedílnou součástí O2 TV. Její úspěch dokládají tři milióny stažených pořadů. Největší oblibě se dlouhodobě těší české filmy. K těm nejsledovanějším vloni patřily Ženy v pokušení a Román pro muže," říká Aleš Veselý, marketingový ředitel segmentu domácností ve společnosti Telefónica Czech Republic.

Diváci O2 TV však kromě filmů z videotéky sledují také oblíbené televizní pořady. Podle posledních statistik tráví divák O2 TV v průměru 2,9 hodiny denně sledováním televize. Nejsledovanějšími televizními kanály jsou TV Nova, Prima Family a dále ČT1. Čtvrtým nejoblíbenějším kanálem je Disney Channel.

Výhry v soutěži

1. místo - moderní Full HD LED televize Samsung s možností přístupu na internet a voucher na čtyři filmy z Videotéky za 1 Kč

2.-3. místo - mobilní telefon Huawei U8850 - Vision a voucher na čtyři filmy z Videotéky za 1 Kč

4.-10. místo - voucher na čtyři filmy z Videotéky za 1 Kč

Soutěž je určena všem zákazníkům, kteří využívají službu digitální televize O2 TV. Tito zákazníci musí v menu O2 TV objednat alespoň jeden titul z Videotéky v daném termínu (vztahuje se na všechny kategorie ve Videotéce mimo tituly, které jsou zdarma). Rozhodujícím okamžikem je objednání titulu zmáčknutím červeného tlačítka "Objednat". Každý soutěžící se může soutěže zúčastnit opakovaně, má tak větší šanci na výhru. Jména výherců budou po skončení soutěže uvedena na stránkách www.o2tv.cz, a to do konce dubna 2012.

Plánované novinky ve Videotéce

Perfect Days - I ženy mají své dny

Nezvratný osud 5

Půlnoc v Paříži

Dream house

Rodina je základ státu

Paranormal Activity 3

zdroj: O2





Reklama




Vybrané články