Quantcast

Sky News Arabia si zajistila distribuci programu

| redakce | tisk

Sky News Arabia, nový zpravodajský kanál pro Střední východ a severní Afriku (MENA), podepsal distribuční smlouvu s několika operátory. Start stanice Sky News Arabia je naplánován na 6. května 2012.

Placené satelitní platformy OSN (Orbit Showtime Network a Abu Dhabi TV) budou vysílat 24 hodinový arabský kanál v HD rozlišení, zatímco ve Spojených arabských emirátech bude Etisalat v eLife a du TV poskytovat Sky News Arabia v klasickém SD rozlišení přes IPTV.

Dohoda s multimediálním poskytovatelem služeb Eurostar znamená, že Sky News Arabia bude dostupný v hotelích po celé MENA.

Sky News Arabia bude vysílat FTA přes satelity Arabsat Badr 4 (26°E) a Nilesat 201 (7°W) a v současné době stanice čeká na schválení regulátora poskytovat svůj program na platformě BSkyB ve Velké Británii FTA přes satelit Astra napříč Evropou.

Zpravodajská síť bude také dostupná přes www.skynewsarabia.com a přes iPad a smartphony.

"Prvořadým úkolem každé zpravodajské organizace bude poskytovat přesné a nezávislé nejnovější informace 24 hodiny denně pro co nejširší publikum," řekl Nart Bouran, vedoucí Sky News Arabia.

zdroj: Rapid TV News





Reklama




Vybrané články