Quantcast

Určitě budeme ve Skylinku, tvrdí Slovak Sport TV

| redakce | tiskobrázek k článku: Určitě budeme ve Skylinku, tvrdí Slovak Sport TV

Nový slovenský sportovní kanál Slovak Sport TV bude určitě vysílat prostřednictvím satelitní platformy Skylink. Alespoň to tvrdí šéf nové sportovní stanice Robert Gregus. Mnohem opatrnější je ale Skylink. Zatím se s provozovatelem televize nedohodl.

"Určíte budeme vysielať aj v Skylinku, akurát je otázne či v SD alebo HD. V HD budeme ponúkať signál, každému káblovému operátorovi," uvedl na oficiálních stránkách televize Slovak Sport TV její šéf Robert Gregus.

Bude Slovak Sport TV ve Skylinku? "Jednáme, další schůzku máme příští týden," odpověděl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, předseda představenstva společnosti M77 Group, která službu Skylink a CS Link provozuje.

"Výsledek nedovedu předvídat," říká. Objeví se program na Skylinku? "Pokud ano, spíše to vidím na SD v MPEG-4," dodává Jaromír Glisník.

Pokud se Slovak Sport TV v nabídce Skylink objeví, bude to další sportovní televize zařazená do nabídky během několika týdnů. Připomeňme, že V minulém měsíci se placená nabídka rozšířila o Eurosport 2 HD North East a v tomto týdnu o neplacený sportovní veřejnoprávní kanál ČT4 HD.

Slovak Sport TV hodlá zahájit vysílání během května 2012. Některé sportovní přenosy zaměřené na slovenské sporty jsou dostupné na internetu a ve vysílání CETV.





Reklama




Vybrané články