Quantcast

Poslední základna a Kobra 11 XV. na FANDOVI

| redakce | tisk

Březen na FANDOVI bude ve znamení dvou seriálových novinek. V úterý 5. 3. se diváci mohou těšit na XV. řadu populárního německého seriálu Kobra 11. V neděli 10. 3. FANDA v české premiéře odvysílá první díl amerického seriálu Poslední základna (Last Resort). Oba seriály FANDA nabídne v prime time od 20:20.

XV. řadu seriálu Kobra 11 budou moct diváci sledovat každé úterý, kdy FANDA nabídne dvě po sobě jdoucí epizody. Německý akční seriál bude vysílán každé úterý od 20:20, následující díl startuje ve 21:10. Kobra 11 patří dlouhodobě k nejsledovanějším pořadům na FANDOVI, což potvrzovaly starší řady seriálu vysílané každý všední podvečer. Aktuálně v tomto čase mohou diváci sledovat XI. řadu Kobry 11.

Poslední základna a Kobra 11 XV. na FANDOVI
▲ Poslední základna a Kobra 11 XV. na FANDOVI

XV. řada seriálu Kobra 11 nabídne celkem 14 epizod. Jednu z hlavních postav, Semira Gerkhan, opět ztvární německý herec s tureckými kořeny - Erdogan Atalay, který po svém boku vystřídal už 6 kolegů. Tím posledním je Tom Beck, který ztvárňuje vrchního komisaře Bena Jägera a diváci se s ním setkají i v XV. řadě.

Seriál Poslední základna (Last resort) bude mít své pevné místo v programu FANDY každou neděli od 20:20. Napínavý děj seriálu diváky zavede na jadernou ponorku USS Colorado, jejíž kapitán obdrží rozkaz k vypálení raket na Pákistán. Kapitán ponorky ale instrukce obdrží neobvyklou cestou, a proto zažádá velení o vysvětlení. Zvrat nastává, když je kapitán neočekávaně zbaven funkce a na jeho ponorku zaútočí jiné plavidlo s cílem USS Colorado zničit. Celé posádce nezbývá nic jiného, než uprchnout a na fiktivním ostrově Santa Marina vyhlásit nejmenší stát s jaderným arsenálem.

Poslední základna je seriál s velkým potenciálem, který zaznamenává úspěch po celém světě. Diváci FANDY mají rádi dobrodružné a sci-fi seriály a Poslední základna právě tyto žánry v sobě skloubí. Třináctidílný seriál překypuje dějovými spády a zvraty, a tak se diváci rozhodně nebudou nudit. Seriál se může navíc pochlubit kvalitním hereckým obsazením.

Role kapitána ponorky, Marcuse Chaplina, se chopil Andre Braugher (Město Andělů, Poseidon, Glory). Roli velitele posádky, Josepha Prossera, ztvárnil Robert Patrick (Terminátor 2: Den zúčtování, Walk The Line, Okrsek 49). Další zajímavou rolí je první důstojník - Sam Kendel, jehož hraje Scott Speedman (Underworld, xXx: Nová dimenze).

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články