Quantcast

Zpravodajské novinky na TV Barrandov

| redakce | tisk

TV Barrandov připravila příjemné změny a novinky ve zpravodajství, které odstartují v odpoledním i večerním vysílání již v pondělí 6. května.

Diváci TV Barrandov se mohou těšit nejen na novinky ve vysílání a rozšíření zpravodajských relací, ale také na novou tvář na místě moderátora.

Hlavní zprávy doplní dva odpolední živé vstupy ze studia. Další novinkou ve zpravodajském vysílání TV Barrandov pak budou Noční Hlavní zprávy, které se budou vysílat vždy od pondělí do pátku v pozdních hodinách. Ve čtyřech minutách divákům nabídnou přehled nejdůležitějších témat a událostí uplynulého dne. Noční Hlavní zprávy nemají pevný vysílací čas, nasazeny budou ale pravidelně v pondělí po českém filmu, v úterý a ve čtvrtek po pořadu Což takhle dát si VIP, ve středu po monstr filmech a v pátek po akčním filmu.

Průvodci rozšířeného zpravodajského bloku budou moderátoři Hlavních zpráv, kde se novou posilou moderátorského týmu stává oblíbená Olga Šípková, která se těší na svou premiéru ve středu 8. května.

Prozatím jsem moderovala různé pořady, ale toto je něco zcela nového a výjimečného. Je to výzva, na kterou se upřímně těším! Práce s kamerou mě stále velmi baví a mám pocit, že po dlouholetých zkušenostech mám lidem stále více co předat,“ přiznává Olga.

Zpravodajské novinky na TV Barrandov
▲ Zpravodajské novinky na TV Barrandov

Programový ředitel TV Barrandov Petr Lesák upřesňuje vysílací časy všech zpravodajských relací: „Odpolední zpravodajské vstupy nabídneme jako informační servis denně v 17:10 a v 18:05, Noční Hlavní zprávy jsme zařadili vždy ke konci dne jako zdroj informací na dobrou noc. Věříme, že rozšířené zpravodajství naše diváky zaujme jak dynamickou a přehlednou podobou, tak informační hodnotou, která zajistí divákům naší televize jejich kontinuální informovanost."

Mezi další novinky Hlavních zpráv bude patřit nově také reportáž, do kterého se budou moci každý den zapojit především diváci TV Barrandov; pod názvem BARRANDÍTKA bude přinášet amatérská videa, jenž potěší nejen diváky, ale i ty,kteří se svými příspěvky budou na tvorbě Barrandítek aktivně podílet. Těšíme se na videa dětí ve věku do 6 let zachycující dětský úsměv, dětskou radost, komické situace či jiné pozitivní emoce působící milým dojmem.

Televize Barrandov pracuje ve svém zpravodajském týmu i na dalších novinkách, které představí 1. června. „Zatím nebudeme prozrazovat více, než že se bude jednat o další rozšíření objemu zpravodajství v našem vysílání," komentuje Petr Lesák.

Zpravodajský tým se bude i nadál řídit mottem, že hlavní zprávy jsou jen jedny, ambicí tedy je stále přinášet zprávy aktuální, jasné a především podstatné. Zpravodajství bude využívat maximální synergie s tištěnými a online tituly vydavatelství Empresa Media, především s časopisem Týden a jeho internetovou podobou Tyden.cz.

zdroj: TV Barrandov, Fotografie: Martin Hykl





Reklama




Vybrané články