Quantcast

Pořady českých a slovenských dokumentaristů na FaH

| redakce | tisk

Tematický kanál věnovaný nadšencům pro lov, rybolov a milovníkům přírody, Fishing&Hunting, nasazuje do vysílání další ze série dokumentů z domácí produkce.

Fishing&Hunting opět zve své diváky ke sledování pořadů z dílen domácích dokumentaristů. Po divácky úspěšném cyklu dokumentů světového rekordmana a jednoho z nejznámějších rybářů Jakuba Vágnera a sérii dokumentů Žijeme lovem kaprů s komentářem M. Donutila, nasazuje do vysílání dokument s názvem Komora - mladá generace nastupuje.

Komora je překrásné místo na slepém rameni Labe u Přelouče, kde se každý rok konají tradiční dětské rybářské závody. Počasí letošnímu ročníku moc nepřálo, nicméně mladým závodníkům tento fakt nikterak neubral na nadšení a na velikosti úlovků taktéž ne. Kdo že jsou oni mladí závodníci? Předškoláci, děti školou povinné, chlapci a dívky v doprovodu svých rodičů, soutěží o největší počet a velikost nachytaných ryb. Nadšení mladých rybářů nezná mezí a rodiče se z úlovků svých ratolestí radují snad ještě více než oni. Na dokument Komora - mladá generace nastupuje, se můžete v premiéře ve vysílání Fishing&Hunting, těšit již dnes v 17:30.

Dokument, Komora - mladá generace nastupuje, je jedním z pořadů, který zcela jasně dokazuje neutuchající zájem dětí a mládeže o tento druh sportu, který je zároveň koníčkem, zábavou a vede mladší generaci k úctě k přírodě a její ochraně. Takové projekty Fishing&Hunting jednoznačně podporuje,“ uvedla Erika Luzsicza, managing director společnosti IKO Cable, která tematický kanál Fishing&Hunting produkuje a zastupuje na českém a slovenském mediálním trhu.

zdroj: IKO Cable





Reklama




Vybrané články