Quantcast

Třetí řada Lovci záhad na Viasat History

| redakce | tisk

Po celosvětovém úspěchu prvních dvou řad seriálu Lovci záhad vám Viasat History přináší řadu třetí - s ještě více neuvěřitelnými skutečnými příběhy těch, kdo hledali posvátná tajemství a skryté poklady.

Od pátrání po závoji, kterým bylo utřeno čelo Ježíše Krista, až po objevení bájného města Inků... Od lodi, která byla údajně potopena v poušti, až po hordu zlata, jehož skrýš byla prý známa jen slavné vdově filipínského prezidenta Imeldě Marcosové - tento strhující seriál vám odhalí všechny tyto fascinující a úžasné příběhy, a ještě mnohem, mnohem více!

Třetí řada Lovci záhad na Viasat History
▲ Třetí řada Lovci záhad na Viasat History

Pro většinu z nás patří tyto příběhy do říše fantazie. Lovci záhad nicméně vypráví skutečné neuvěřitelné příběhy o skutečných dobrodruzích, kteří věřili, že tyto mýty byly pravdivé. Každé ze třinácti pravdivých akčních dobrodružství se zmocní vaší fantazie a nenechá vás vydechnout, když vám bude postupně představovat neohrožené historiky v honbě za artefakty.

Vše zdokumentují dramatické rekonstrukce událostí, odborné svědecké výpovědi, jen těžko uvěřitelné natočené záběry přímo z místa a také archivní záběry daných skutečných událostí. Tyto poutavé příběhy navíc natočil v HD kvalitě producent Matthew Barrett, ověnčený cenami Emmy a BAFTA.

Lovci záhad nechávají znovu ožít některé z nejneuvěřitelnějších výprav, jaké kdy byly vypraveny, aby zdokumentovaly některé z nejhledanějších předmětů na světě. Nenechte si ujít ani jediný okamžik! Třetí řada Lovci záhad v úterý 13. ledna 2015 ve 20:05 hodin na Viasat History.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články