Quantcast

HBO 3 o víkendu pro všechny zákazníky Flix TV

| redakce | tisk

Operátor satelitní pay-tv služby Flix TV ve spolupráci se společnosti HBO Europe, nabídne volné vysílání filmového a seriálového kanálu HBO 3. Volné vysílání třetího programu HBO bude probíhat od 21.4. 6:00 do 24.4.2018 6:00 hodin.

Během tohoto období bude HBO 3 dostupný i pro zákazníky, kteří nemají tento program předplacené. HBO3 během volného vysílání bude vysílat podle upraveného programového schématu.

Z Walt Disney Animation Studios přichází mimořádná kolekce oceňovaných krátkých filmů, které si oblíbili diváci po celém světě. Tyto filmy zpříjemní každé ráno zejména dětem, v cyklu "Disney krátké animované filmy". Dospělé pak jistě zaujmou biografické filmy "Zlato","Jackie", nebo "Trumbo". Přijdou si na své i příznivci sci-fi žánru, neboť bude uveden thriller "The Circle" nebo seriálový TIP měsíce -"Westworld II". V neděli se diváci mohou těšit například na krimi drama "Sedmilhářky", krimi drama "Babylon Berlin" nebo komediální seriál "Barry".

Smyslem volného vysílání je představit program HBO 3 i těm divákům, kteří ještě váhají s objednáním prémiového balíčku HBO MaxPak.

Program HBO 3 se na originálních FlixBoxech nachází pro české diváky na pozici č. 23, na Slovensku na pozici č. 19. Stanice je standardně dostupná pro předplatitele prémiového balíčku HBO MaxPak.





Reklama




Vybrané články