Quantcast

Skylink: Nástupce Festival HD zatím bez dohody

| redakce | tisk

Filmový kanál Festival společnosti Film Europe bude brzy rebrandován na Be2Can. S novým názvem dojde k rozšíření vysílacího času - původně noční vysílání bude rozšířeno na celodenní.

Kanál Festival s přejmenováním na Be2Can by mohl oslovit více operátorů a rovněž diváků. Festival aktuálně vysílá jen od 22. hodiny do čtvrté hodiny ranní - tedy v době, kdy má vysílací přestávku jiný televizní projekt - Československo. Be2Can bude vysílat 24 hodiny denně.

Ze satelitních DTH platforem nabízí stávající program Festival jen operátor služby Skylink. Plánuje 24 hodinovou verzi Be2Can?

"Variantu 24hodinové distribuce programu Be2Can jsme s vysílatelem dosud neprobírali," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, člen představenstva společnosti M7 Group, která platformu Skylink provozuje. "Zatím tedy zůstává vše při starém," dodává.

Skylink by aktuálně mohl nabídnout divákům program Be2Can ve 12 hodinové verzi - tedy od 22. hodiny do 10. hodiny dopolední v čase, kdy nevysílá program Československo HD.

Festival (Be2Can) vysílá festivalovou filmovou a televizní kinematografii všech žánrů. Stanice je poskytována na českém a slovenském trhu v původním znění s českými titulky.





Reklama




Vybrané články