Quantcast

6 nových filmových kanálů v Trikolor TV na 36E

| redakce | tisk

Operátor ruské satelitní platformy Trikolor TV rozšířil 3. února svoji programovou nabídku o 6 nových filmových programů vlastní produkce. Nově zákazníkům nabízí stanice Naš kinopokaz, Naše mužskoje, Pro lubov, Blokbaster, Hit a Kamedi.

Všechny programové novinky se vysílají z kapacit Trikolor TV z orbitální pozice 36°E, kde jsou zaparkovány satelity Eutelsat 36B a Express AMU1. Vysílání všech programů je kryptováno systémy DRE Crypt a ADEC a je určeno zákazníkům v evropské části Ruské federace.

Aktuálně Trikolor TV nabízí přes 270 programů.

6 nových filmových kanálů v Trikolor TV na 36E
▲ 6 nových filmových kanálů v Trikolor TV na 36E

Blokbaster se zaměřuje na zahraniční a ruské filmy zaměřené na akce, adrenalin a velkolepí vizuální efekty. Cílovou skupinou stanice jsou muži.

Hit vysílá populární zahraniční a domácí (ruské) filmy. Přináší kultovní filmy, tématické bloky filmů, filmografii slavných herců a režisérů od světové klasiky po filmové hity posledních let.

Pro Lubov - je filmový kanál, který vysílá milostné filmy: vzrušující melodramata a dramata, lyrické a romantické komedie od hollywoodských, evropských a ruských režisérů.

Naše Mužskoje je kanál pro skutečné muže. Vysílá pouze ruské televizní pořady s oblíbenými herci: kultovní akční filmy, thrillery i kriminální dramata.

Naš Kinopokaz je pestrá sbírka ruských filmů, televizních filmů a televizních pořadů různých žánrů - akční, komedie, dramata a melodramata, válečné a historické.

Kamedi přináší domácí (ruské) a zahraniční komedie.

technické parametry - Naš kinopokaz, Naše mužskoje, Blokbaster, Hit:

• Eutelsat 36B (36°E), freq. 11,843 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA DRE Crypt + ADEC

technické parametry - Kamedi:

• Express AMU1 (36°E), freq. 12,111 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA DRE Crypt + ADEC

technické parametry - Pro lubov:

• Eutelsat 36B (36°E), freq. 12,149 GHz, pol. L, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA DRE Crypt + ADEC

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články