Quantcast

Premier League bude dalších 6 let u NENT

| redakce | tisk

Společnost NENT Group (Nordic Entertainment Group) si zajistila exkluzivní mediální práva na anglickou fotbalovou Premier League pro území Švédska, Norska, Dánska a Finska a to na dalších šest let.

NENT Group si novou dohodou zajistila průkopnická práva na 6 let, která začnou platit od roku 2022 do 2028. Společnost v současné době vlastní práva na Premier League pro Švédsko, Dánsko a Finsko do roku 2022.

NENT Group provozuje přední streamingovou platformu Viaplay a také na satelitní pay-tv službu Viasat a rovněž širokou nabídku bezplatných televizních programů. Provozovatel nyní nabídne divákům poprvé v celém severském regionu pokrytí jedné z populárních světových soutěží.

Provozovatel každoročně na svých streamovacích službách a televizních kanálech nabízí přes 50 tisíc hodin sportovních přenosů. Portfolio zahrnuje hokejové soutěže jako je NHL a KHL, fotbalové Ligu mistrů UEFA a UEFA 2020 (v Dánsku), Premier League, Bundesligu a Ligue 1, dále přenosy závodů Formule 1, IndyCar, NFL, box, UFC, tenis, basketbal, házenou a golf.





Reklama




Vybrané články