Quantcast

Komedie, drama či akce - rok 2020 na programech Filmbox

| redakce | tisk

Tento rok si na své přijdou všichni příznivci kvalitních filmů a seriálů se špičkovým hereckým obsazením. A to na všech kanálech FilmBox včetně FilmBox Premium, FilmBox Extra, FilmBox Plus či FilmBox Family, ve velkém množství zahraničních i českých děl.

Ze zahraniční tvorby přinese FilmBox jeden z nejvýznamnějších seriálových počinů posledních let, který nejen mapuje osobní drama hlavního hrdiny, ale také ukazuje bezmoc lidí ponořených do závislostí dnešních dní. O tom vypráví Patrick Melrose, hlavní hrdina stejnojmenného seriálu, kterého ztvárnila britská hvězda Benedict Cumberbatch. Špetka humoru v každé části minisérie Patrick Melrose bude zárukou nezapomenutelného zážitku už v únoru na kanále FilmBox Premium.

Filmová nabídka Filmboxu (foto: SPI)
▲ Filmová nabídka Filmboxu (foto: SPI)

Podobně osobní, ale výrazně temnější příběh předestře divákům Pam Grier jako nezapomenutelná Jackie Brownová ve stejnojmenném dramatu z prostředí drogové mafie. Bude Jackie dost prozíravá, aby se dokázala vymanit z osidel organizovaného zločinu a uniknout i vyšetřovali FBI? Uvidíme na kanále FilmBoxu.

Od napětí je to jen krok k pořádné akci. Příběhem o boji o Hedvábnou cestu s příchutí exotického dobrodružství provází Adrien Brody a Jackie Chan. Film Boj o Hedvábnou stezku bude odvysílaný v únoru na kanále FilmBox Extra.

O uvolnění napětí a příjemné chvíle strávené v rodinném kruhu se postará FilmBox Family. Ben Stiller a Penélope Cruz zazáří v komedii z budoucnosti s názvem Zoolander II. Dobrodružným světem dětských „špionů“ provede diváky půvabná Jessica Alba ve snímku určeném hlavně pro děti - Spy Kids 4D: Stroj času. A v uvolněné atmosféře se o zábavu pro dospělé s kriminální zápletkou postarají Starsky & Hutch na kanálu FilmBox Plus.

Pro diváky FilmBoxu jsou letos připravené i další filmové lahůdky s top herci, jakými jsou například Tom Hanks, Nicole Kidman, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Keanu Reeves, Channing Tatum či Morgan Freeman.





Reklama




Vybrané články