Quantcast

TCL uvádí novou vlajkovou loď 8K QLED TV X91

| redakce | tisk

Společnost TCL Electronics dnes oznámila uvedení své nové vlajkové lodi, televizoru TCL X91 se stejnojmenné produktové řady s rozlišením 8K a QLED technologií na evropský trh.

Televizory z produktové řada X91 budou k dostání v síti vybraných prodejců.

Společnost TCL pokračuje v plnění své mise a podporuje chytrý životní styl a inovativní technologie. Nový televizor TCL 8K QLED X91 v poptávané uhlopříčce 75 palců přináší věrný obrazový zážitek srovnatelný s reálným světem.

TCL X91 Android TV (foto: TCL)
▲ TCL X91 Android TV (foto: TCL)

V roce 2020 stále není mnoho filmů a digitálního obsahu v rozlišení 8K. Z tohoto důvodu přináší TCL technologii pro upscaling, která dokáže posunout video a fotografie v rozlišení HD, FHD a 4K do rozlišení 8K. U digitálního obsahu, který není v rozlišení 8K, dokáže technologie upscalingu společně s umělou inteligencí optimalizovat každý pixel automaticky do formátu 8K, výsledek pak snese srovnání ve všech směrech s rozlišením 8K.

Technologie TCL 8K AI Upscaling přináší ve výsledku detailnější a přirozenější video a fotografie. Nepřepočítává jen jeden aspekt zobrazení, ale celé spektrum specifikací, jako je jas, barevné kompenzace, kompenzace detailů i zobrazovací frekvence.

Technologie TCL 8K AI pro upscaling inteligentně analyzuje nejen formáty 4K, ale také SD, HD, FHD a další obrazová rozlišení.





Reklama




Vybrané články