Quantcast

Nova vlastníkem Kanal 3, The Voice a Magic v Bulharsku

| redakce | tisk

Společnost Nova Broadcasting Group se stala oficiálním majitelem 3 televizních stanic a 4 rozhlasových programů v Bulharsku. Subjekt televizního vysílání dříve oznámil svůj záměr získat mediální aktivity firmy Best Success Investment a místní antimonopolní úřad tuto dohodu schválil.

Mediální skupina spojená s komerční televizí Nova TV se stala vlastníkem programů Kanal 3, The Voice, Magic TV a rozhlasových stanic Vitosha, Veselina, The Voice a Magic FM. Všechny tyto programy se vysílají FTA ze satelitu Hellas Sat 3 (39°E).

Kanal 3 je nejsledovanější zpravodajský televizní kanál v posledních třech letech. The Voice TV je lídrem v oblasti bulharských hudebních televizních kanálů a má 3x více diváků než jeho přímý konkurent v této kategorii. Více než 40% diváků, kteří si vybrali v roce 2020 hudební obsah, sledovalo programy The Voice TV a Magic TV. V roce 2020 se rozhlasová stanice Veselina umístila na prvním místě v poslechovosti stanic a Vitosha, The Voice a Magic FM jsou v TOP 20 mezi nejposlouchanějšími stanicemi ve městech.

zdroj: satkurier.pl + satinfobox.com





Reklama




Vybrané články