Quantcast

Programy AMC budou i nadále na 4 trzích M7 Group

| redakce | tisk

Placené tématické programy AMC budou i nadále dostupné zákazníkům společnost M7 Group (Canal+ Luxembourg) na čtyřech trzích střední a východní Evropy. Společnost AMC Networks International s M7 Group podepsala mnohaletý kontrakt k distribuci programů na čtyřech trzích.

Smlouva pokrývá Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Rumunsko a zajišťuje distribuci pro všechny stanice AMC Networks International v každé zemi, včetně lineárních stanic a obsahu na vyžádání (VOD).

Logo AMC Networks
▲ Logo AMC Networks

Součástí dohody je dlouhodobá distribuce programů AMC v České republice a na Slovensku, která pokrývá 10 placených programů, včetně Sport1, Sport2, AMC, Film+, Minimax, JimJam, Spektrum, Spektrum Home, TV Paprika a CBS Reality. Nová smlouva rozšířila dostupnost stanice Sport1 a dětského kanálu Minimax pro zákazníky platformy Skylink. Stanice Sport1 a Sport2 vysílají zápasy Evropské ligy UEFA a Evropskou konferenční ligu UEFA.

V Maďarsku dohoda s AMC pokrývá DTH platformu DirectOne. Společnost AMC pro toto území získala vysílací práva na Ligu mistrů UEFA a Serie A.

V Rumunsku budou programy nadále dostupné v satelitní službě Focus Sat.





Reklama




Vybrané články