Quantcast

ČT3 opět vypomůže se sportem

| redakce | tisk

Sportovní přenosy vysílá veřejnoprávní vysílatel ČT (Česká televize) na svém specializovaném programovém okruhu ČT Sport. Některé sportovní přenosy se časově překrývají a veřejnoprávní médium řeší, jak je divákům zprostředkuje.

ČT Sport podal pomocnou ruku druhý program. Sportovní fanoušci tak věděli, že sport vedle ČT Sport mohou alternativně hledat na ČT2. S příchodem stanice ČT3 a po jejím rozvoji se situace změnila.

ČT3, kanál, který původně cílil jen na seniory, postupně rozšířil své služby. Vedle přímých přenosů z bohoslužeb nabízí i některé sportovní přenosy, které nemůže odvysílat sportovní program ČT z důvodu vysílání jiného přenosu ve stejném čase.

Sportovní přenosy se proto 4 dny po sobě objeví i na ČT3. Již tuto neděli 19.9. ve 14:30 hodin nabídne ČT3 přímý přenos časovky mužů na MS 2021 v silniční cyklistice, které se koná v belgických Flandrech.

Od pondělí 20. září do středy 22. září po tři pozdní odpoledne a večery bude ČT3 patřit fanouškům tenisu. Stanice divákům přinese přímý přenos mezinárodního ženského tenisového turnaje kategorie WTA 500 v rámci J&T Banka Ostrava Open 2021. V pondělí přenos začne v 16:45 hodin, v úterý 16:55 hodin a ve středu v 18:45 hodin.





Reklama




Vybrané články