Quantcast

StarDance startuje 16. října na ČT1

| redakce | tisk

Nová dekáda StarDance se blíží. Jedenáctý ročník a s ním deset nových osobností a zkušených tanečníků poprvé vlétne na taneční parket již v sobotu 16. října ve 20:10 hodin. Diváci uvidí originální taneční výkony, nekompromisní verdikty poroty i neotřelé moderátorské vstupy po dobu deseti sobotních večerů vždy živě na ČT1.

Poprvé v české historii se budou o titul královny nebo krále tanečního parketu ucházet duchovní, tenistka nebo krasobruslař. Soutěž oslaví velké životní jubileum Jiřího Suchého, premiéru si odbyde charleston a ani letos nebude chybět tradiční benefiční díl pro Centrum Paraple.

StarDance od 16.10. na ČT1 (foto: ČT)
▲ StarDance od 16.10. na ČT1 (foto: ČT)

I letos se diváci mohou těšit na desítku známých tváří z různých oborů. Herecké řemeslo reprezentují Simona Babčáková, Jan Cina, Zdeněk Godla, Pavel Trávníček a Marika Šoposká. Hudebníky zastoupí Tereza Černochová a Mirai Navrátil. Sportovní barvy hájí tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a mistr Evropy v krasobruslení Tomáš Verner. A kroužit parketem bude i farářka Církve československé husitské Martina Viktorie Kopecká.

Důvěrné známí divákům budou i profesionálové. V jedenácté řadě se potkají hned čtyři dosavadní vítězové: Kristýna Coufalová, Veronika Lálová, Lenka Nora Návorková a Dominik Vodička. Do StarDance se zapojí rovněž Tereza Prucková, Marek Dědík, Adriana Mašková, Michal Necpál, Robin Ondráček a Martin Prágr. Novým odborným poradcem a hlavním choreografem je Marek Zelinka, který zvítězil v sedmé řadě s herečkou Marií Doležalovou.

Výkony soutěžních páru bude hodnotit porota ve složení Tatiana Drexler, Richard Genzer, Zdeněk Chlopčík a Jan Tománek.

Již pojedenácté diváky večery plnými noblesy, elegance a tance provedou Tereza Kostková a Marek Eben.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články