Quantcast

ZOH Peking 2022 jen na RTVS Šport

| redakce | tisk

V pátek 4.2.2022 budou zahajovacím ceremoniálem zahájeny zimní olympijské hry v Pekingu. RTVS nabídne divákům a posluchačům tradiční olympijský obsah, který budou moci sledovat na novém sportovním televizním okruhu RTVS Šport.

Olympiáda bude i součástí rozhlasového vysílání Rádia Slovensko a sportovní fanoušci najdou veškeré důležité informace, včetně přímých přenosů i na webu RTVS.

Kompletní olympijský program odvysílá RTVS výhradně na televizní stanici RTVS Šport. Každodenní vysílání bude zahájeno se startem olympijských soutěží mezi 3. a 4. hodinou ráno a skončí s jejich koncem kolem 16. hodiny. Následovat bude blok záznamů z nejdůležitějších soutěží a každý den v hlavním vysílacím čase (prime time) přinese RTVS studio ZOH 2022 s pohledem na to nejdůležitější a nejzajímavější dění z daného dne, kombinované s původními reportáži štábů RTVS přímo v dění ZOH 2022 v Pekingu.

Od 28. ledna 2022 bude v provozu i speciální podstránka na webu RTVS, na které diváci najdou informace o slovenské olympijské reprezentaci, aktuální informace z dění v Pekingu, kompletní program olympiády a průběžné výsledky jako i živé vysílání. Všechny sportovní přenosy, které budou odvysílané v tv budou dostupné i na webu a to ve Full HD.





Reklama




Vybrané články