Quantcast

7E: Cine Series, Cine Film - přelaďte na HD verzi

| redakce | tisk

Populární bezplatné seriálové a filmové kanály Cine Series a Cine Film ukončily volné ( FTA) vysílání v klasickém SD rozlišení. Obě stanice nyní pokračují v technicky lepší kvalitě - v HD. Vysílání je nadále poskytováno zdarma.

Cine Series HD a Cine Film HD jsou dva bezplatné televizní kanály zaměřené na seriály a filmy. Jsou určeny pro persky hovořící publikum, proto jsou jednotlivé tituly opatřeny perskými titulky. Pořady jsou v původním znění (v angličtině). Proto mohou být zajímavé i pro evropské diváky, kteří jsou v dosahu signálu paprsku Evropa B družici Eutelsat 7B.

Cine Series HD - záběr z příjmu stanice
▲ Cine Series HD - záběr z příjmu stanice

Obě stanice vysílají seriály a filmy různých žánrů a různého data výroby. Aktuálně vysílá Cine Series HD fantasy seriál The Witcher (Zaklínač) z roku 2019.

Paprsek Evropa B je nasměrován na oblast kolem Středozemního moře. Nicméně příjem je možný i v regionu střední Evropy a zvláště nyní po vypnutí silných transpondérů platformy Allente/Viasat na pozici 5°E již nedochází k zarušení signálu na parabolách menších rozměrů.

Cine Film HD - záběr z příjmu stanice
▲ Cine Film HD - záběr z příjmu stanice

aktuální technické parametry - Cine Film HD, Cine Series HD:

• Eutelsat 7B (7°E), freq. 11,304 GHz, pol. H, SR 29700, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

bývalé technické parametry - Cine Film (SD), Cine Series (SD) (vysílání zde bylo ukončeno!):

• Eutelsat 7B (7°E), freq. 11,345 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články