Quantcast

Paramount Channel se v Polsku změní na Paramount Network

| redakce | tisk

Zábavní kanál Paramount Channel Polska se může rebrandovat. Společnost ViacomCBS Networks International Czech, která o českou licenci pro polskou mutaci stanice požádala v lednu 2021, získala souhlas s přejmenováním programu.

Kanál Paramount Channel Polska se může přejmenovat na Paramount Network Polska. Rozhodla o tom česká Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém třetím zasedání konaného 22.2.2022.

Televizní stanice Paramount Channel Polska získala českou licenci pro satelitní vysílání 7. ledna 2021. O rok později - 11. ledna 2022 - provozovatel programu požádal o souhlas s přejmenováním stanice na Paramount Network Polska.

Podle licenčních podmínek se jedná o program zaměřený na filmy a seriály americké produkce. Stanice vysílá 24 hodiny denně v polském jazyce.

Program obsahuje zejména filmy a seriály produkované americkými producenty. Program může dále obsahovat seriály, zábavní pořady, animované pořady nebo filmy mezinárodní či polské provenience. Do programu stanice mohou být zařazována obchodní sdělení.

Regulátor zároveň společnosti ViacomCBS Networks International Czech dal zelenou ve zúžení výčtu států na jejichž území může být vysílání programu MTV Netherlands, šířeného prostřednictvím zvláštních přenosových systémů zcela nebo převážně směrováno, o Flandry a to dle žádosti ze dne 1. února 2022.

Zároveň dodejme, že 16. února mediální společnost ViacomCBS informovala o změně svého názvu na Paramount Global (zkráceně Paramount).





Reklama




Vybrané články