Quantcast

RTVS začala natáčet druhou sérii Pečie celé Slovensko

| redakce | tisk

Úspěšná show RTVS bude mít své pokračování. Slovenský veřejnoprávní vysílatel RTVS (Rozhlas a televize Slovenska) se rozhodl natočit druhou sérii show Pečie celé Slovensko, ve které pekařské a cukrářské umění během podzimu loňského roku představilo tucet amatérských pekaře a pekařů.

I ve druhé sérii se diváci mohou těšit na výjimečné pekařské a cukrářské výzvy, jedinečné recepty a neopakovatelnou atmosféru. Programem bude opět doprovázet moderátorská dvojice Juraj Bača a Milan „Junior“ Zimnýkoval.

Moderátoři a porota show Pečie celé Slovensko (foto: RTVS)
▲ Moderátoři a porota show Pečie celé Slovensko (foto: RTVS)

Dovednosti nového tuctu talentovaných soutěžících budou i ve druhé sérii hodnotit profesionální cukrářky Petra Tóthová a Jozefína Zaukolcová. Natáčení druhé série show Pečie celé Slovensko již odstartovalo a RTVS ji na obrazovky Jednotky uvede letos na podzim.

Pořad Pečie celé Slovensko vychází z formátu The Great Bake Off vytvořeného Love Production a licencovaného BBC Studios distribution. Celosvětově oblíbená show si získala srdce diváků ve více než 30 zemích světa a v loňském roce si své síly v soutěži změřili i amatérští pekaři a cukráři ze Slovenska.

Relace Pečie celé Slovensko dosáhla mimořádné popularity a pozitivní divácké ohlasy, což se odrazilo i na mimořádné sledovanosti, která pravidelně přesahovala hranici půl milionu diváků.





Reklama




Vybrané články