Quantcast

Podzim na TV Nova: 5 hraných seriálů, nový MasterChef i Souboj na talíři

| redakce | tisk

Televize Nova dnes představila programovou nabídku podzimní sezony. Novými díly závěrečnou řadou vyvrcholí krimi seriál Policie Modrava, druhou řadou pokračuje hit loňského podzimu, seriál Pan profesor s Vojtěchem Dykem, nové případy budou řešit v jednom z nejsledovanějších krimi seriálů posledních let Specialisté.

TV Nova nabídne i další sérii oblíbené kulinářské reality show MasterChef Česko a vrátí se také kuchaři na cestách v Souboji na talíři.

Případy mimořádné Marty (foto: TV Nova)
▲ Případy mimořádné Marty (foto: TV Nova)

Nejdéle uváděný a dlouhodobě nejsledovanější denní seriál v české televizní historii Ulice vstupuje do své osmnácté sezony. Na obrazovky budou také uvedeny dvě seriálové novinky z tvůrčí dílny oceňovaných režisérů Bisera A. Arichteva, Tomáše Pavlíčka a Marka Najbrta - O mě se neboj s Veronikou Arichtevou nebo komediální krimi s Tatianou Dykovou Případy mimořádné Marty. Ve vývoji a výrobě na další měsíce jsou desítky nových projektů.

Policie Modrava (foto: TV Nova)
▲ Policie Modrava (foto: TV Nova)

Pod romanticko - komediálním seriálem O mě se neboj, je podepsán jeden z nejvyhledávanějších režisérů současnosti Biser A. Arichtev. Děj bude v osmi dílech sledovat životní a vztahové kotrmelce rozvádějící se matky dvou dětí v podání Veroniky Arichtevy.

Děj osmidílného komediálního krimi seriálu Případy mimořádné Marty pak shrnuje představitelka titulní role Tatiana Dyková: „Myslím si, že je to báječně namíchaná komedie a kriminálka, ve které se aktéři musí vypořádat s neustále prudící dvakrát rozvedenou matkou tří dětí, která je geniálním, ale zároveň nezkrotitelným živlem posouvajícím jednotlivá vyšetřování neskutečně rychle kupředu.“

O mě se neboj (foto: TV Nova)
▲ O mě se neboj (foto: TV Nova)

Je to seriál, který v sobě kombinuje napětí, detektivku a humor. Naše hlavní postava je zároveň ztřeštěná, zábavná a inteligentní a způsob, kterým přichází na řešení případů, je geniální,“ říká jeden ze dvou režisérů Případů mimořádné Marty Marek Najbrt (Protektor, Čertí brko, Kancelář Blaník), držitel tří Českých lvů. Marka Najbrta režijně doplnil Tomáš Pavlíček (Chata na prodej, Parádně pokecal).

Diváci se dočkají také nových dílů vědomostní soutěže Na lovu, kterou TV Nova poprvé uvedla loni na podzim a která se ihned stala nedílnou součástí podvečerního programu pro téměř třetinu diváků u televizních obrazovek. Ti se letos seznámí s novým lovcem a na sobotní večery jsou pro ně připraveny neméně divácky vyhledávané Hvězdné speciály. V nich se objeví první liga českého showbyznysu, jako například Vojta Kotek, Táňa Dyková, Janek Ledecký, nebo moderátor kultovních soutěží Riskuj! a Videostop Jan Rosák.

MasterChef Česko (foto: TV Nova)
▲ MasterChef Česko (foto: TV Nova)

Příslovečné plnoletosti se letos na podzim dočká fenomén tuzemské audiovize Ulice, která vstupuje do osmnácté sezony.





Reklama




Vybrané články