Quantcast

Viasat Sport HD skončí, Viasat History se změní

| redakce | tisk

Společnost Viasat World provede na Ukrajině úpravy v rodině svých tématických kanálů. Některé stanice skončí, jiné upraví své programové schéma.

Filmové kanály VIP Premiere a VIP Megahit se sloučí a od 6. září se budou vysílat pod jednou značkou VIP Megahit. "Rozhodli jsme se zlepšit kvalitu kanálu kombinací obsahu a snížením počtu opakování. Program stanice se bude skládat z nejlepších filmů posledních tří let, mistrovských děl světového filmového průmyslu. Moderní trháky a velké filmové franšízy," uvedla společnost v dopise společnosti Viasat Ukraine, která obě stávající stanice provozuje.

Společnost Viasat World se rozhodla ukončit provoz sportovního kanálu Viasat Sport HD. Stanice přestane vysílat 6. září 2022.

Dokumentární kanál Viasat History upraví programové schéma a přestane vysílat pořady s válečnou tématickou. Místo těchto pořadů bude vysílat jiné pořady související s historií. Změna se týká verze, která se vysílá na ukrajinském trhu.

Společnost Viasat World je mezinárodní mediální společnost, která provozuje tématické programy TV1000, TV1000 Action, TV1000 World Kino, ViP Premiere, ViP Comedy, ViP Megahit, Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature.

zdroj: detector.media





Reklama




Vybrané články