Quantcast

Kriminalnoje - nový kanál s ruskou krimi klasikou na Trikolor TV

| redakce | tisk

Dne 19. srpna 2022 začne v Rusku vysílat nový tématický televizní kanál zaměřený na kriminální klasiku. Stanice se bude jmenovat Kriminalnoje a jde o vlastní projekt operátora ruské pay-tv platformy Trikolor TV.

Základem vysílacího schématu stanice Kriminalnoje budou domácí dokumentární pořady o vyšetřování spletitých zločinů. Diváci budou moci vidět skutečné detektivní vyšetřování 20. a počátku 21. století, rekonstrukci zločinů a soudních případů. Vysílány budou pořady a dokumentární cykly jako "Kriminální Rusko", "Detektivní příběhy", "Po stopách monstra", "Vyšetřování bylo vedeno...", "Všichni jsou podezřelí...", "Zločin v moderním stylu" a další.

Kriminalnoje - nový kanál na Trikolor TV
▲ Kriminalnoje - nový kanál na Trikolor TV

Vysílání stanice Kriminalnoje bude spuštěno 19.8.2022 v 9:00 hodin moskevského času. Stanice bude k dispozici na satelitu a také v online službě "Trikolor Kino i TV".

Vedle stanice „Kriminalnoje“ operátor Trikolor TV provozuje 18 televizních kanálů: „Premialnoje“, „Ostrosjužetnoje“, „Romantičnoje“, „Naše“, „Duševnoje“, „Ljubimoje“, „Komedijnoje“, „Šokirujušeje“, „Naše Mužskoje“, „Kamedi“, „Pro Ljubov“, „Hit“, „Blokbaster“, „Kinopokaz“, „Naš Kinopokaz“, „Den Pobedy“, „TipTop“ a „Čižik“ a také „Infokanal“ a „Kinozaly“ (12 + 12). Ve 4K formátu provozovatel nabízí programy „Promo UHD“, „Kino UHD“ a „Serial UHD“.

zdroj: tele-satinfo.ru





Reklama




Vybrané články