Quantcast

Podzim s tématickými kanály TV Nova: Filmové premiéry i klasika

| redakce | tisk

Diváky tematických stanic TV Nova čeká i v další sezoně nespočet televizních výprav napříč žánry pro celou rodinu.

Mohou se těšit na filmové hity na Nova Cinema; reality show, skutečné události, adrenalin i kutily na Nova Action; kultovní sitkomy na Nova Fun; romantické seriály a filmy na Nova Lady; oblíbené kriminálky na Nova Gold. Podzimem je provedou například John Travolta, Johny Depp, Tom Holland, ale i Přátelé nebo královna Viktorie.

Programové schéma Nova Cinema (foto: TV Nova)
▲ Programové schéma Nova Cinema (foto: TV Nova)

Nova Cinema připravila pro nadcházející sezonu bohatou nabídku filmových titulů nejrůznějších žánrů - od akčních filmů a thrillerů, přes komedie, sci-fi, životopisné snímky až po animované a pohádkové příběhy. Mnoho z nich „vaše domácí kino“ uvede v premiéře. Mezi nimi to jsou snímky inspirované skutečnými událostmi a osudy. Jako například příběh zločineckého bosse Johna Gottiho a jeho syna ve snímku Gotti s Johnem Travoltou. I Lansky: Příběh mafie se rozpovídá o životě postaršího gangstera v podání Harveyho Keitela. Na druhé straně zákona stane Michael B. Jordan jako Obhájce nevinných, který se pokusí prokázat nevinu Jamieho Foxxe. Svědectví jednoho z nejkrvavějších střetů ve válce v Afghánistánu přinese Základna se Scottem Eeastwoodem a Orlando Bloomem. Napětí přinesou sci-fi snímky Chaos s Tomem Hollandem a Daisy Ridley, nebo hororové drama V zajetí, odhalující zvláštní soužití dospívající dívky na vozíku a její matky, jež skrývá temná tajemství.

Programové schéma Nova Fun (foto: TV Nova)
▲ Programové schéma Nova Fun (foto: TV Nova)

Diváci si užijí i návrat jednoho z největších akčních hrdinů všech dob ve filmu Rambo: Poslední krev nebo populární sérii Hunger Games. Komediální žánr bude zastoupen například tituly Mortdecai: Grandiózní případ nebo Loganovi parťáci. Nejen děti proniknou do Tajného života mazlíčků, nebo zažijí dobrodružství s Maxinožkou nebo Obrem Dobrem.

Kultovní komediální seriály, ale i premiérová druhá řada reality show Love Island. Tak bude vypadat program Nova Fun. Diváci potkají staré známé hrdiny z Teorie velkého třesku, Přátel, Dva a půl chlapa, takové normální rodinky z Krok za krokem nebo Americký táta.

Programové schéma Nova Action (foto: TV Nova)
▲ Programové schéma Nova Action (foto: TV Nova)

Adrenalin, reality show, akční filmy a seriály, hobby a sport, tím je pro diváky dlouhodobě atraktivní Nova Action. Mezi premiérovými cykly se objeví například dokument Svědkem katastrofy, jenž mapuje příběhy mezinárodních katastrof prostřednictvím jejich přeživších, nebo premiérová série Superstavby: Zázraky techniky, odhalující technologie ukryté v nejpozoruhodnějších stavbách světa, jako je vesmírná stanice ISS. V nových řadách se objeví i reality show Američtí sběratelé, Mistři renovací, Bratři v dieselu nebo Dannyho auťáky. Chybět nebudou ani oblíbené seriály v čele s Kobrou 11. Na své si přijdou i fanoušci akčních a válečných filmů, čeká je například Non-Stop, Drak přichází, Kam orli nelétají, Kellyho hrdinové, Odvěký zákon nebo Memphiská kráska. A budou pokračovat i přenosy z NHL.

Programové schéma Nova Lady (foto: TV Nova)
▲ Programové schéma Nova Lady (foto: TV Nova)

Tematická stanice Nova Lady, která divákům přináší rozmanitou nabídku zahraničních filmů a seriálů, ve kterých nechybí emoce, romantika a láska, odstartuje podzim velkolepým historickým seriálem Viktorie, líčící rané období vlády jedné z největších panovnic v dějinách. V premiéře uvede seriály Láska a nenávist Istanbulu, Moje malá princezna i novou řadu seriálu Dobrý doktor. Kromě toho stanice uvede i oblíbené reality show jako např. Vítejte doma nebo premiérové cykly Život na jachtě: Středomoří a Život na jachtě: Pod plachtami. Pokračovat bude také kultovní seriál Gilmorova děvčata nebo oblíbený Pan Selfridge. Nova Lady nabídne i reprízy úspěšných seriálových stálic TV Nova Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2.

Programové schéma Nova Gold (foto: TV Nova)
▲ Programové schéma Nova Gold (foto: TV Nova)

Stanici Nova Gold klasicky ovládnou kriminální seriály, diváci se mohou těšit například na To je vražda, napsala, Myšlenky zločince, Odložené případy, Lovci zločinců, Námořní vyšetřovací služba, Námořní vyšetřovací služba: New Orleans a Beze stopy.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články