Quantcast

TV Markíza na podzim: Tvár, Druhá šanca i Výnimočná Nikol

| redakce | tisk

Televizní skupina Markíza připravila na podzimní sezónu pokračování řady úspěšných titulů i nové projekty. Od 4. září 2022 mohou diváci Markízy každou neděli večer sledovat další sezónu reality show Tvoja tvár znie povedome.

Dramatický seriál z lékařského prostředí "Druhá šanca" nabídne TV Markíza od 5. září každé pondělí ve 20:30 hodin. Mimořádně úspěšný seriál "Pán Profesor" se vrátí s novými díky od 30.8. každé úterý ve 20:30 hodin.

Od 1.9.2022 bude TV Markíza vysílat nový kriminální seriál s komediálními prvky "Výnimočná Nikol". Podle české předlohy "Osada" TV Markíza natočila nový seriál "Chatári". Odvysílá jej během podzimu. Přesný datum odvysílání seriálu nebyl zatím uveden.

Do finále směřuje rodinný seriál "Oteckovia". Závěrečný speciál Markíza uvede 31.8. ve 20:30 hodin.

Podzim na TV kanálech skupiny Markíza (foto: TV Markíza)
▲ Podzim na TV kanálech skupiny Markíza (foto: TV Markíza)

Fandové reality show se dočkají již 14. série Farmy. Od 5.9. v pondělí, úterý, čtvrtek, pátek a sobotu večer. Úspěšná show o hubnutí "Extrémne premeny" se vrací s novými příběhy. Od středy 7.9. vždy ve středu ve 20:30 na Markíze. Scripted reality zastupují "Rodinné prípady". Na Markíze v pracovní dny v 17:55 hodin.

Vedle vlastních seriálů a reality show čekají na diváky TV Markíza i filmové a seriálové premiéry. Například dobrodružný film USA z roku 2020 "Wonder Woman 1984", akční film z téhož roku "Fantastická premena Harley Quinn", dobrodružná komedie "Jumanji 2: Ďalší level", české komedie z roku 2021 "Známi neznámi" a "Deníček moderního fotra" a také americko-španělská rodinná komedie "Čarovný park" (2019).

Programové schéma TV Markíza (foto: TV Markíza)
▲ Programové schéma TV Markíza (foto: TV Markíza)

TV Markíza rovněž přinese i nejnovější 27. sérii legendárního akčního krimi seriálu "Kobra 11" a další tituly.

TV Doma od 24.8. vysílá nový turecký romantický seriál s názvem "Láska, rozum, pomsta". Příznivce kvalitních seriálů z lékařského prostředí potěší nová 5. série Dobrého doktora (The Good Doctor) ale i premiérová série neméně skvělého New Amsterdamu.

Programové schéma TV Doma (foto: TV Markíza)
▲ Programové schéma TV Doma (foto: TV Markíza)

Seriály doplní Doma také řadou romantických filmů plných lásky, vášně a silných emocí. Například "Diabol nosí Pradu", "Slepý", "Chyť ma, ak to dokážeš" a řadu dalších.

TV Dajto přinese každodenní večerní kino plné akčních a dobrodružných filmů jako "Smrtonosná pasca: Opäť v akcii", "Komando", všech 6 snímků ze série "Vojak" či kultovní trilogii "Vinnetou. Odpoledne nebudou chybět oblíbené sitcomy jako "Teória veľkého tresku", "Priatelia" či "Dva a pol chlapa" i legendární seriál "M*A*S*H". Pro fotbalové fanoušky jsou každou neděli připravené přímé přenosy z nejvyšší slovenské fotbalové soutěže - Fortuna ligy. I tento podzim Dajto odvysílá přenosy ze slavné hokejové NHL.

Programové schéma TV Dajto (foto: TV Markíza)
▲ Programové schéma TV Dajto (foto: TV Markíza)

Nejmladší televize Markíza Krimi přinese další detektivní a kriminální seriály - například "Polícia Chicago", britský krimi seriál "Grantchester", dále "C.S.I. Cyber: Vraždy cez internet", premiérovou 12. sérii "NCSI: Los Angeles" a další tituly.





Reklama




Vybrané články