Quantcast

Frederic Berardi finančním ředitelem a členem představenstva M7 Group

| redakce | tisk

Společnost M7 Group, jmenovala Frederica Berardiho finančním ředitelem a členem představenstva. Frederic nahradí Ernsta Jana van Rooijena, který se ujme funkce finančního ředitele a člena představenstva společnosti CANAL+ Polska.

Frederic se ohlíží za svou více než 25letou kariérou, včetně dlouholetého působení v mediálním a telekomunikačním průmyslu. Během posledních 11 let zastával Frederic různé pozice finančního ředitele/ředitele společnosti CANAL+ International v Polsku, Vietnamu, Senegalu a nyní v Lucembursku. Předtím Frederic zastával pozice finančního ředitele ve společnostech Millicom International Cellular a Imperial Tobacco Group.

Frederic Berardi (foto: M7 Group)
▲ Frederic Berardi (foto: M7 Group)

Ve svých posledních funkcích finančního ředitele CANAL+ Polska a generálního ředitele Kino Swiat (filmová distribuční společnost CANAL+) hrál Frederic zásadní roli v oblasti akvizice, výroby a distribuce prémiového obsahu (sportovního i nesportovního) a také v oblasti prémiových a tematických kanálů. Jako finanční ředitel společnosti CANAL+ v Polsku Frederic rovněž podporoval spuštění sportovních kanálů CANAL+ pro Skylink, platformu M7 Group pro český a slovenský trh.

Hans Troelstra, generální ředitel M7 Group, k tomu říká: "Jsem velmi rád, že se Frederic stal mým novým členem, protože má obrovské zkušenosti s obsahem a znalosti, které nasbíral během svého působení v různých subjektech CANAL+. To bude mít velký význam pro náš pokračující přechod od provozovatele DTH k poskytovateli placené televize a sVOD na různých evropských trzích, které obsluhujeme."

Frederic dodává: "Jsem velmi rád, že mohu převzít tuto novou roli a podpořit společnost M7 v jejím vývoji v poskytovatele prémiového obsahu a streamingu se silnou evropskou přitažlivostí. Jsem přesvědčen, že díky této transformaci společnost M7 dále posílí svou konkurenční pozici a poskytne svým předplatitelům obohacenou nabídku obsahu a zábavy."

Společnost M7 Group má více než 3 miliony abonentů na osmi evropských trzích. Vlastníkem M7 je francouzská skupina CANAL+.





Reklama




Vybrané články