Quantcast

Premier League se vrací, některé zápasy odloženy

| redakce | tisk

Anglická fotbalová Premier League (EPL) se chystá po krátké odmlce na další zápasy. Vedení Premier League po dohodě s kluby krátce pozastavily konání dalších zápasů jako projevu respektu a úcty Jejího Veličenstva královny Alžběty II.

Tento víkend se odehraje 7 z 10 zápasů Premier League, přičemž tři zápasy byly odloženy kvůli událostem kolem pohřbu královny. U dvou zápasů Premier League se navíc změní časy výkopů.

Zápasy odložené na neděli 18. září jsou utkání Chelsea proti Liverpoolu na Stamford Bridge a domácí zápas Manchesteru United proti Leeds United.

Utkání Brighton & Hove Albion proti Crystal Palace, který se měl hrát v sobotu 17. září v 15:00 hodin BST, zůstane odložen.

Pátek 16. září
20:00 Aston Villa - Southampton
20:00 Nott'm Forest - Fulham

Sobota 17. září
12:30 Wolves - Man City
15:00 Newcastle - AFC Bournemouth
17:30 Spurs - Leicester City
Odloženo utkání Brighton - Crystal Palace

Neděle 18. září
12:00 Brentford - Arsenal
14:15 Everton - West Ham
Odloženo utkání Chelsea - Liverpool
Odloženo utkání Man Utd - Leeds

"Po rozsáhlých konzultacích s kluby, policií, místními bezpečnostními poradními skupinami a dalšími příslušnými orgány nezbyla jiná možnost, než odložit tři utkání," uvedla Premier League.

Nové termíny zápasů budou včas zveřejněny.

Všechny zápasy z Premier League na českém a slovenském trhu vysílá program CANAL+. Ten je dostupný v satelitní a OTT platformě Skylin, resp. Skylink Live TV, dále u T-Mobile TV/T-Mobile SAT TV v Česku, Skylink TV pre Orange, Magio TV/Magio Sat a Nová Digi TV SK na Slovensku.





Reklama




Vybrané články