Quantcast

Víkendová Snídaně na TV Nova již 15. října

| redakce | tisk

Televizní skupina Nova rozšíří vysílání Snídaně na víkendové dny. Poprvé 15. října 2022 mohou diváci na TV Nova sledovat zahájení Víkendové Snídaně, která se bude vysílat každou sobotu a neděli od 8 hodin do zhruba poledne.

TV Nova zároveň představila tři moderátorské dvojice, které budou provázet Víkendovou Snídaní. Budou jimi Dana Morávková a Jan Čenský, Miluše Bittnerová a Pavel Svoboda a Rebecca Diatilová a Roman Staša. Prvním zahajovacím víkendem provedou diváky Dana Morávková s Janem Čenským.

Moderátoři Víkendové Snídaně (foto: TV Nova)
▲ Moderátoři Víkendové Snídaně (foto: TV Nova)

Chceme našim divákům zpříjemnit víkendová dopoledne, proto se zaměříme na delší rozhovory s herci či zpěváky, živé koncerty ve studiu, nabídneme jim možnost, jak dny odpočinku strávit, či se vydáme přímo za nimi,“ vysvětluje Kamil Houska, ředitel zpravodajství a publicistiky TV Nova. „Naplno nám to umožní využít nové studio Snídaně, které v němž vysíláme jen několik týdnů. Třeba v kuchyňském koutku si s námi uvaří krok za krokem sobotní oběd. A jejich průvodci budou ti nejpovolanější, tedy ti, které znáte ze soutěže MasterChef Česko, například Besky,“ dodává Kamil Houska.

Televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)
▲ Televizní studio Snídaně (foto: TV Nova)

Můžete se těšit na rozhovory, hudební ukázky, praktické informace, cestovatelské tip nebo oblíbené pořady Koření či Volejte Novu. V neděli pak bude součástí vysílání i politická talkshow, s politiky spíše nevážně. V moderování talkshow se budou střídat Bára Divišová a Rey Koranteng. V neděli 16. října si Rey Koranteng pozve předsedu vlády Petra Fialu.





Reklama




Vybrané články