Quantcast

Nové pořady v dětském pásmu na RTVS

| redakce | tisk

Jednotka RTVS přinese v dětském pásmu řadu novinek již během prvního březnového víkendu. Děti se mohou těšit na novou zábavně-vzdělávací relaci MIMO a Karavan s Maci a Pecim. Chybět nebudou ani oblíbené pořady jako Zázračný ateliér, Čo budeme robiť, Táraninky, Knižkotipy či Naj škola.

RTVS zároveň připravuje i premiérové části dalších dětských pořadů.

Zábavně-vzdělávací relace MIMO je určena pro děti ve věku od 4 do šesti let. S mimozemšťanem MIMO (Ľuboš Janák) se náhle objeví v garáži strýce Bonifáce (Boris Bačík) a jeho neteře Sofie (Thália Alexandra Kral). Nepamatuje si odkud přišel a ani neumí se spojit s domovem. Bonifác a Sofie se s ním spřátelí a rozhodnou se, že ho naučí vše o Zemi a lidech, aby tu s nimi mohl zůstat. Mimo je ale celkem mimo a proto je zdrojem řady humorných situací a dobrodružství. První epizodu uvidí diváci na Jednotce již v sobotu 4. března 2023 v 7:45 hodin.

Nové obyvatele přivítá i oblíbený Karavan. Maci (Martina Slobodová) a Peci (Ondrej Lenárth) zaparkovali v zemi fantazie. Tito dva kámoši ale nemohou být odlišnější. Ona je bláznivá a stále chce prožívat něco nové. On ví, že všude dobře, doma nejlépe. Ideálně v pokoji na gauči. Protikladné povahy přinesou množství problémů na řešení. Nakonec ale vždy zjistí, že vzájemností se dá překonat vše. V nové relaci zažijí diváci s hrdiny množství zábavy a zjistí, že být kamarádem je nejvíc. Karavan s Maci a Pecim odstartuje na Jednotce v neděli 5. března v 7:55 hodin.

V sobotním a nedělním dopoledním vysílání pro děti najdou nejmenší diváci i své oblíbené animované pohádky a pořady jako Zázračný ateliér, Čo budeme robiť, Knižkotipy či Naj škola.

RTVS v současnosti připravuje i novou série populární dětské relace Čekyho hudobný labák. V přípravě je také druhá série desetidílného cyklu Knižkotipy.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články