Quantcast

Spektrum Home dostupný pro více diváků

| redakce | tisk

Spektrum Home, jeden z tématických kanálů společnosti AMC Networks International, rozšířil začátkem tohoto měsíce svoji dostupnost. Od 1. března je stanice dostupná divákům českého pozemního vysílání na klasickou pozemní anténu. A nejenom v DVB-T2.

Od 1.3.2023 využívá Spektrum Home kapacitu v celoplošné DVB-T2 síti 23 u operátora CDG (Czech Digital Group). Program se objevil na volném slotu "Test-3", který byl v provozu od srpna loňského roku a zatím nešířil žádný program. Pozice byla připravena pro proladění pozice na televizorech a set top boxech diváků.

DVB-T2 multiplex 23 ještě obsahuje další volné sloty - "Test-1", "Test-2" a nedávno spuštěný "Test-4". Pozice se obsadí, jakmile dojde k dohodě s provozovatelem terestrické sítě.

Spektrum Home je od středy také dostupný i většímu počtu satelitních domácností. Operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, člen CANAL+, program přesunul do nejnižšího programového balíčku Digital a to jak pro diváky v Česku, tak i na Slovensku.

Od prvního březnového dne je stanice dostupná i divákům televizní služby Vodafone TV.

Stanice Spektrum Home divákům nabízí užitečné tipy a triky pro všechny zahrádkáře a domácí kutily, ale svými pořady potěší i všechny cestovatele a nadšence do architektury.





Reklama




Vybrané články