Quantcast

M7 Group zajistí distribuci tří programů na Thoru 5

| redakce | tisk

Lucemburská mediální skupina M7 Group, vlastněná CANAL+ Group a jeden z předních evropských poskytovatelů placené televize, uzavřela víceletou dohodu o kapacitě s A+E Networks EMEA na satelitní distribuci programů History a Crime+Investigation do celé Evropy.

Smlouva umožňuje společnosti A+E Networks EMEA dodávat kanály prostřednictvím satelitní platformy M7 Group na pozici 0,8° západně svým zákazníkům v rámci celoevropského pokrytí družice Thor 5. Jde o programy History Europe, History Hungary a Crime+Investigation Europe.

Logo CANAL+
▲ Logo CANAL+

M7 Group a A+E Networks EMEA jsou dlouhodobými partnery na různých evropských trzích obsluhované M7, primárně v distribuci kanálů. V rámci nové smlouvy se M7 Platform Services stará o bezpečnou a zabezpečenou satelitní distribuci kanálů a zároveň poskytuje A+E Networks EMEA podporu první úrovně help desku pro své přidružené zákazníky.

Matt Westrup, SVP of Technology & Operations EMEA, říká: „Jsme potěšeni, že můžeme spolupracovat se společností M7, která se stará o evropskou satelitní distribuci těchto kanálů na satelitu Thor 5. Toto partnerství navazuje na dlouholetou společnou historii spolupráce, která je přínosem pro naše četné partnery a samozřejmě naše diváky".

Bill Wijdeveld, viceprezident Platform Content Services v M7 Group říká: „Jsme velmi potěšeni, že můžeme rozšířit naše partnerství s A+E Networks EMEA do oblasti satelitní distribuce, což umožňuje A+E Networks EMEA obsluhovat své partnerské zákazníky bezpečným a nákladově efektivní řešení distribuce. Těšíme se na pokračující plodnou spolupráci."

nové technické parametry - History Europe, History Hungary, Crime + Investigation Europe:

* Thor 5 (0,8°W), freq. 11,938 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK, CA Nagra MA + Irdeto + Conax





Reklama




Vybrané články