Quantcast

Finále Ligy mistrů UEFA na Nova Sport 3 už 10. června

| redakce | tisk

Vrchol letošní fotbalové sezony je tady! Nova Sport přinese exkluzivní přímý přenos finálového utkání nejprestižnější klubové fotbalové soutěže - Ligy mistrů UEFA. V rámci něj se utká Manchester City a Inter Milán.

Hrát se bude v Istanbulu na Atatürk Olympic Stadium ve 21:00 - speciální zápasové studio začíná už ve 20:00.

Fanoušci se mohou těšit na mimořádné pokrytí této fotbalové události roku televizí Nova - utkání budou komentovat Michal Jinoch a Vojtěch Tichava přímo na stadionu v Istanbulu. V Turecku bude také působit reportér Štěpán Sokol s exkluzivním hostem Tomášem Ujfalušim. V pražském studiu bude připraven moderátor Milan Štěrba spolu s experty Nova Sport Martinem Jiránkem a Romanem Bednářem - speciálním hostem studia bude také vítěz Ligy mistrů z roku 2007 Marek Jankulovski.

Finále Ligy mistrů UEFA (foto: TV Nova / Nova Sport)
▲ Finále Ligy mistrů UEFA (foto: TV Nova / Nova Sport)

Pro nedočkavé fanoušky připravuje stanice Nova Sport 3 speciální vysílání už od ranních hodin. Mimořádný doprovodný program bude obsahovat výjimečné okamžiky z letošní sezony Ligy mistrů, sestřihy nejhezčích gólů, záznamy rozhodujících zápasů, ale i nejlepší momenty z fotbalových studií Nova Sport.

Štáb se bude v průběhu dne hlásit přímo z Turecka, v rámci Studia Istanbul nabídneme nejen fotbalové zajímavosti, ale třeba i pohled na město a tureckou kulturu. Průvodce Tomáš Ujfaluši zná prostředí velmi dobře, dva roky působil v klubu Galatasaray.

Finále Ligy mistrů UEFA je pro nás vrchol letošní fotbalové sezony - nasazujeme naše nejlepší lidi, kteří mají bohaté zkušenosti s takto významnými zápasy. Věřím, že si diváci naše vysílání maximálně užijí a vychutnají si krásný fotbalový den s Ligou mistrů. Samozřejmě s finálovým vrcholem, který bude sledovat celý svět,“ dodává šéf sportu TV Nova Dušan Mendel.

Speciální doprovodný obsah přinesou i sociální sítě Nova Sport a web tn.cz, který nabídne rovněž sestřih finále. Nenechte si ujít tento nezapomenutelný fotbalový zážitek a sledujte ho exkluzivně na Nova Sport 3 v sobotu 10. června ve 20:00.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články