Quantcast

V O2 TV skončí O2 TV Tenis, náhradou bude Premier Sport 3

| redakce | tisk

Exkluzivní sportovní kanál O2 TV Tenis, zaměřený na tenisové turnaje, ukončí na konci tohoto roku vysílání a distribuci v platformě O2 TV. Operátor svým zákazníkům nabídne tenisové přenosy i nadále a to na nově vznikajícím programu Premier Sport 3.

Premier Sport 3 se zaměří na kompletní sezonu prestižních turnajů ATP World Tour. Fanoušci se dočkají světového mužského tenisu z více než 60 turnajů okruhu ATP, chybět nebudou ani turnaje ATP Masters 1000 nebo tradiční vrchol tenisové sezony - Turnaj mistrů s názvem Nitto ATP Finals.

Nová stanice Premier Sport 3 (foto: O2 TV)
▲ Nová stanice Premier Sport 3 (foto: O2 TV)

Nová stanice Premier Sport 3 v nabídce nahradí stanici O2 TV Tenis, jež vysílala turnaje WTA. Nový kanál bude dostupný v tarifech O2 TV Stříbrná, O2 TV Zlatá, O2 TV Business a v předplacených tarifech. Diváci program od 1. ledna najdou na EPG pozicích 22 a 71.

Práva pro přenosy z ATP World Tour pro Českou republiku a Slovensko získala skupina LAMA ENERGY GROUP, provozovatel televizní služby Telly. V Česku bude program v nabídkách Telly a O2 TV. S dalšími operátory majitel práv vyjednává.

Tenisové turnaje WTA se stěhují na nově vznikající lineární program CANAL+ Sport 2. Ten bude exkluzivní součástí balíčků a služeb Skylink a CANAL+.





Reklama




Vybrané články