Quantcast

ModernTV se již potřetí v řadě umístila v žebříčku Deloitte Fast 50

| redakce | tisk

Společnost ModernTV, která dodává kompletní OTT ekosystém poskytovatelům obsahu po celém světě, se umístila v žebříčku Deloitte Fast 50 v kategorii Česká padesátka na 44. místě. V České republice platformu ModernTV využívají například služby SledovaniTV, Nordic TV, PODA net.TV či VOD služba Edisonline.

Rok 2023 byl pro společnost klíčový, podařilo se nám významně posílit naši pozici v Jižní Americe a daří se nám na nových trzích v Asii. Umístění v žebříčku Deloitte je pro nás motivací k dalšímu růstu,“ říká vedoucí zahraničního obchodu společnosti ModernTV Roman Slavík.

ModernTV platforma se vyznačuje vysokou mírou škálovatelnosti a možnosti přizpůsobení systémů pro potřeby klienta. Díky své komplexnosti je nabízena jak menším a středním kabelovým či internetovým poskytovatelům, tak velkým Telco operátorům.

Mezi nejvýznamnějšími zahraniční klienty patří španělská služba Wotta TV či jihoamerické společnosti Win z Peru a NetUno z Venezuely. Celkem konzumuje video obsah skrze platformu ModernTV ke konci roku 2023 více než 800 000 koncových uživatelů po celém světě.

Žebříček Deloitte Fast 50 oceňuje každoročně nejrychleji rostoucí technologické společnosti. ModernTV se v žebříčku umístila již potřetí v řadě!

zdroj: ModernTV





Reklama




Vybrané články