Quantcast

O2 TV s novým předplaceným tarifem O2 TV Sport Premium

| redakce | tisk

Od 1. prosince 2023 nabízí televizní operátor O2 TV nový předplacený tarif O2 TV Sport Premium. Nabízí výběr sportovních soutěží na 12 prémiových kanálech.

V rámci tarifu tak diváci mohou sledovat kompletní FORTUNA:LIGU, hokejovou extraligu nebo Ligu mistrů UEFA, a to včetně stanice CANAL+ Sport s nejprestižnější fotbalovou ligou světa - anglickou Premier League.

V nabídce bude ve dvou předplacených variantách. Na měsíc či rovnou na 3 měsíce. Ke stejnému datu startuje také prodej speciálního zvýhodněného dárkového poukazu s O2 TV Sport Premium na 6 měsíců.

30denní varianta předplaceného tarifu O2 TV Sport Premium bude nabízena za 399 Kč, předplatné na 3 měsíce za zvýhodněnou cenu 1099 Kč.

Postup je velmi jednoduchý, stačí si zaregistrovat telefonní číslo a e-mail, zaplatit on-line a pak už si jen užívat hodiny zábavy, a to včetně prémiových funkcí jako je možnost sledovat obsah až 7 dní zpětně. Díky využití multidimenze, která je součástí stanice O2 TV Sport, je možné sledovat více sportovních přenosů současně.

Součástí předplatného O2 TV Sport Premium jsou stanice O2 TV Sport, O2 TV Fotbal, O2 TV Tenis, Premier Sport 1, Premier Sport 2, ČT sport, Nova Sport 3, Nova Sport 4, Arena Sport 1, Arena Sport 2, Canal+ Action a Canal+ Sport.

zdroj: O2 TV





Reklama




Vybrané články