Quantcast

28,2E: Pitaara, Kanshi TV a Channel S testují na novém TP

| redakce | tisk

Na nové kapacitě satelitu Astra 2G začaly testovat televizní kanály určené zejména pro menšiny žijící na území Velké Británie. Z nové frekvence je možné přijímat vysílání stanic Pitaara International, Kanshi TV, Channel S.

Vzhledem k testovacímu charakteru nové distribuce je vysílání programů zatím šířeno pod číselnými názvy. Na pozici 55110 se vysílá program Pitaara International, na 55142 stanice Channel S a na 55155 je program Kanshi TV.

Program Channel S je určen zejména 500 tisícím britského bangladéšského publika. Stanice vysílá téměř 20 let - od července 2004. Stanice byla zvolena nejpopulárnějším bengálským kanálem mimo Bangladéš a nejsledovanějším bengálským televizním programem ve Velké Británii a Evropě.

Pitaara International - záběr z příjmu stanice
▲ Pitaara International - záběr z příjmu stanice

Kanshi TV je průkopnická televizní síť se sídlem ve Spojeném království. Stojí jako maják osvícení, který je hluboce zakořeněný v učení Guru Ravidass Ji a Dr. B.R. Ambedkar.

Pitaara TV je první satelitní kanál s paňdžábskými filmy na světě, který cíleně propaguje paňdžábskou kinematografii a zábavní průmysl.

Všechny tři programy doposud oficiálně vysílají na kmit. 11,582 GHz, pol. H na stejné družici.

Stanice vysílají na frekvencích ze silného evropského paprsku družice Astra 2G. Příjem je proto bezproblémový s parabolami malých rozměrů i ve střední Evropě.

technické parametry - Pitaara International, Kanshi TV, Channel S:

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,553 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA





Reklama




Vybrané články