Quantcast

Kanál SportyStuff HD ukončil vysílání

| redakce | tisk | názory

Volně vysílaný kanál SportyStuff HD, věnovaný dostihům chrtů a turnajům v šipkách, ukončil své vysílání 31. března 2024. Projekt britské společnosti SportyStuff TV Limited byl nabízen zdarma po celé Evropě ze satelitu Astra 2G (28,2°E).

Je to velká ztráta pro fanoušky bezplatných sportovních přenosů. V lednu byla uzavřena stanice Viaplay Xtra, která dříve fungovala pod názvem Freesports.

Program SportyStuff HD byl nabízen přes satelit od 1. února 2021. Vysílání se zaměřovalo na méně populární sportovní přenosy. O uzavření projektu rozhodli akcionáři společnosti. Stanice byla k dispozici zdarma na platformách Freeview (DVB-T), Freesat a Sky UK (DTH) a také FTA po celé Evropě ze satelitu Astra 2G.

Zástupci SportyStuff TV v prohlášení uvedli, že rok 2023 byl pro společnost nejlepším finančním rokem, ale existovaly vnější okolnosti, které nikdo nemohl ovlivnit. Dostihy chrtů, turnaje v šipkách a snookerové hry budou muset přejít na online nebo si najít jiného provozovatele. Dostihy chrtů budou u sázkových kanceláří pokračovat.

Nedávno společnost AYOZAT, která již léta spolupracuje se SportyStuff TV Limited, projevila zájem o opětovné spuštění televizní stanice na platformách AYOZAT na internetu.

bývalé technické parametry - SportyStuff HD (vysílání zde bylo ukončeno!):

• Astra 2G (28,2°E), freq. 11,523 GHz, pol. H, SR 23000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl + thesun.co.uk

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články