Quantcast

Nová karta K3 otevírá programy ze systému Seca Mediaguard 2

| redakce | tisk

Na trhu se po čase objevila nová komerční superkarta, která nelegálně otevírá programovou nabídku v kódovacím systému Seca Mediaguard 2. Nová karta je známá jako K3 (Knot 3).

Karta K3 se na trhu prodává za 120 eur a s příslušnou náplní otevře programovou nabídku ze satelitů Astra 19,2°E a Hot Bird 13°E - kontrkétně paket AB Sat (Astra 19,2°E + Hot Bird 13°E), CanalSat (Astra 19,2°E), TPS (Hot Bird 13°E, některé kanály se v rámci simulcryptu kódují systémem Seca Mediaguard) a polskou platformu Cyfra+ (Hot Bird 13°E).

K3 neotevře nabídku nizozemské pay-tv Canal Digitaal Sateliet a ani vlámskou TV Vlaanderen (Astra 19,2°E), které sice používají systém Seca Mediaguard 2 ale využívají zřejmě novější verzi přístupových karet.

Komerční hack je pro provozovatele uvedených paketů vážným varováním. Pirátský příjem může providerům způsobit řadu problémů nejenom ekonomických ale i potíže s vysílacími právy (především na sportovní přenosy). Seca Mediaguard 2 je systémem, který byl již několikrát nalomen. Díky včasným zásahům provozovatelů paketů se zamezilo rozšíření pirátství ve větším rozsahu.

Upozornění: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.

zdroj: Kingsatonline.com





Reklama




Vybrané články