Quantcast

JOJka zveřejnila podrobnosti k JOJ Plus

| redakce | tiskobrázek k článku: JOJka zveřejnila podrobnosti k JOJ Plus

Slovenská komerční dvojka TV JOJ ve svém vnitrofiremním časopise zveřejnila podrobnosti k novému projektu - nového kanálu JOJ Plus. Monotématická stanice bude z 80 procent vysílat dramata, tedy filmy a seriály. Zbývající prostor vyplní vlastní tvorba a dokument.

JOJ Plus bude vysílat převážně romantické příběhy a nekriminální seriály zejména z Evropy, píše server mediálne.sk. Ve vysílání divák najde i starší české a československé filmy, dále diskusní relace. "Ty by měly nejenom zpestřit výběr programů, ale také splnit podmínku vysílání relace ve veřejném zájmu," přiblížila televize svůj druhý kanál.

Joj Plus bude vysílat 24 hodiny denně a bude určená pro nediváky stávající JOJky. Většina finančních zdrojů Joj Plus má plynout z reklamy. Stanice bude vysílat prostřednictvím kabelových sítí a satelitních platforem (Digi TV a UPC Direct).

Za úspěch JOJ Plus bude provozovatel považovat alespoň sledovanost na úrovni zpravodajské TA3. Pro JOJ Plus budou konkurencí zejména filmové kanály HBO, HBO2 a další obdobné specializované zahraniční kanály.

JOJ Plus odstartuje na přelomu září a října letošního roku.





Reklama




Vybrané články