Quantcast

ČRa zvyšují rychlost ADSL až na 20Mbit/s

| redakce | tiskobrázek k článku: ČRa zvyšují rychlost ADSL až na 20Mbit/s

České Radiokomunikace (ČRa) zvyšují od dnešního dne rychlost připojení k internetu pomocí technologie ADSL až na 20 Mbit/s. Služba Premium ADSL se tak stává nejrychlejším ADSL internetem na českém trhu, a to i ve srovnání s jinými operátory, kteří před nedávnem ohlásili zvýšení na 16Mbit/s.

Inovovaná služba Premium ADSL se bude nově nabízet ve dvou rychlostních variantách, za 699 Kč včetně DPH bude možné pořídit si 8Mbit/s, varianta 20Mbit/s je nabízena za 899 Kč včetně DPH. Obě ceny jsou koncové a je v nich započítán i paušál za pevnou linku. Pro podnikatele je navíc připravena speciální nabídka přesně na míru jejich požadavkům.

Podnikatelé si tak mohou přiobjednat výhodný balíček hlasových služeb. Balíček představuje 600 volných minut do všech pevných sítí v ČR za 342 Kč bez DPH. 8Mbit/s internet s 600 minutami volání tak vyjde na 929 Kč bez DPH u a u 20 Mbit/s internetu s 600 minutami volání 1097 Kč bez DPH. Volání v síti Českých Radiokomunikací je již tradičně zdarma, nabídka volných minut se vztahuje na hovory do pevných sítí jiných operátorů. Pro podnikatele je připraven také praktický dárek ve formě poukazu na online reklamu v systému Ad Fox na portálech Centrum Holdings v hodnotě 2000 Kč.

Nabídka služby Premium ADSL pro domácnosti bude začínat 8 Mbit/s připojením za 699 Kč včetně DPH měsíčně. U 20 Mbit/s je cena stanovena na 899 Kč včetně DPH. Tyto ceny jsou finální a neobsahují žádné skryté nebo dodatečné poplatky, což znamená, že je v nich zahrnut i poplatek za pevnou linku. Pro domácnosti připravily České Radiokomunikace také volitelný balíček hlasových služeb, který představuje neomezené volání do pevných sítí v ČR za příplatek 357 Kč včetně DPH.

zdroj: PR ČRa





Reklama




Vybrané články