Quantcast

Aktivace CAM Cyfrowy Polsat z nové frekvence

| redakce | tiskobrázek k článku: Aktivace CAM Cyfrowy Polsat z nové frekvence

Zákazníci polské satelitní pay-tv platformy Cyfrowy Polsat, kteří se rozhodli pro pořízení přístupového modulu CAM, musí věnovat pozornost technické změně ze strany provozovatele služby - aktivace objednané nabídky se nyní provádí z jiného kmitočtu.

Pro zjednodušení aktivace samostatného modulu se vysílá speciální test obrazec s textem "Aktywacja modułu CAM". Podosud si zákazníci často stěžovali na problémy s aktivací modulů CAM v opci prepaid, který se těší velké popularitě. Je proto nyní naděje, že se nyní s vysíláním speciálního obrazce zjednoduší aktivace modulu u zákazníků.

Testovací obrazec se vysílá pod identifikací Aktywacja CAM na transpondéru číslo 78 satelitu Hot Bird 8 (13°E), na kmitočtu 12,265 GHz, polarizace vertikální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK, video PID 1638, audio PID 8191 (nevysílá se), PCR PID 1638, service ID 3107, PMT 32.

CAM moduly Cyfrowy Polsat v opci prepaid jsou na polském trhu dostupné za 399 zlotých. V ceně modulu je předplatné paketu Family (Rodina) na dobu šesti měsíců nebo Family + Relax Mix na období čtyř měsíců.

Aktivace modulu Cyfrowy Polsat se doposud prováděla na kmit. 12,284 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4 na 13°E z pozice kanálu Dla Abonentów.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články